YÜKSEK UÇUCU KUŞ ALINACAKTIR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan barısesen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

barısesen

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
barış Esen
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Yüksek Uçucu Kuş alınacaktır <İZMİR> diğer illerden de olabilir...
selam arkadaşlar ben bir çift Sırp Yüksek uçucusu almak istiyorum,elinde bulunan ve satmayı düşünen arkadaşlar bu konudan bana ileti bırakarak ulaşsınlar lütfen,konuşup anlaşırız
kolay gelsin iyi günler

Barış ESEN İZMİR

Elimde istediğin kadar van yüksek uçucusu var 10 saat cıvarı ucuyorlar fakat van ercisteyım otobüsle gönderebılırım otobus ucret isteyebılır

BARIŞ KARDESIM VAN DAN GÖZÜ KAPALI KUŞ ALINIR. KENDIM BİZZAT VAN DA BESLEDİM MÜKEMMELLER...

Teşekkürler umut kardeş:) Gerçektende van kuşları güzelmiş ben de geç kaşfettim.Ama iyki kesfetmişim herkese tavsiye ederım

merhaba,olabilir van yüksek uçucusu,fotoraf görme imkanımız varmı acaba ve fiyat olarak ne istiyorsunuz

Bende satılık yok. Ama " Ben Sabırlı bir İnsanım " Diyebiliyosan tam sana göre kuşlar. Çünkü ciddi ciddi 12 saat kuş beklediğim oldu.

Van merkezde askerlik yaptım orda besledim 9 ay. Havada onları görcem diye ne boyun kaldı ne de göz :)

bu kuşları bende merak ettim resimleri görmek isterim, arkadaş satıyorsa belki bende talip olabilirim :)

Arkadaşlar resimleri bu siteye eklemiştim ama sanırım görmemişssiniz.Şimdi bu sitede yer alan kuşların foto linkini veriyorum.buradan bakabılırsınız.Buarada kuslarımız ve kümesimiz hakkında genel bir fikir edinebilirsiniz.
yuksek-ucucu-irklar-iran-sirp-vb/van-ercisten-yuksek-ucucu-kuslar-t12077.html telefonla fiyatı konusuruz.Eğer bulundugunuz yere buradan kalkan otobüs var ise otobusle göndermeye calışırız.Maksat Türkiyede bu ırkı tanıtmak.Reklam yapmıyorum kuşlarıda övmüyorum ama gerçekten görülmeye değer kuşlar.Eğer merak edersenız dahada resim ekleyebılırım. ALİ SALİŞ:0535 205 72 61

hepinize ilginiz için çok teşekkür ederim ama maalesef sırp yüksek uçucusu istiyorum kararım budur beklemedeyim konu günceldir arkadaşlar iyi günler
Barış ESEN İzmir

Geri