Yüksekte Sık Takla

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ayyildiznet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Akif ayyıldız
Meslek
Internet Cafeci
İlgi Alanı
Kediler
Oncelikle Hepinize Kolay Gelsin, Sitenizi Epeydir Takip Ediyorum Ve Çok Güzel Yorumlar Görüyorum, Sizlerden Bir yardım Istiyorum, Bu Senenin Yavrusu 2 Adet Arabım Var, Ve Damarları Temiz Fakat Oyunu Sökeli 5 Gün Oldu Bugün Uçurdugumda Epey Bir Yükselip Her Ikiside Yüksekte Sık Taklaya Başlayıp Düşüp Geliyorlar Alçaldıktan Sonra Biraz Düzeltip Kendilerini Tekrar Yükseldiklerinde Her Ikiside Aynı Hatayı Yapıp Oyuna Girince Yüksekten Takla Atarak Düşüp Geliyorlar Ve Saga Sola Kendilerini Attılar Ne Güzelki Akşam Vakti Geldiler Yemledim Kapadım Siz Bana Ne Yol Önerebilirsiniz Birisinin Başlarda 3'er Olmak Şartıyla Tüm Kuyruk Teleklerini Çektim Digerinin Ise Komple Kuyruklarını Çektim Sizce Bu Yavruların Gelecegi Varmı Kuyruklarını Çektim Gene Aynı Hatayı Yaparlarmı Kaybetmiyim Diye Ugraşıyorum Üstad'lar Şimdiden Teşekkür Ederim.

Benim nacizane fikrim kuşları tek tek uçurman olur yinede yüksekden uçuyorsa pırıltı vererek aşağıya çekebilirsin

Selamlar Akif kardeşim,anlattığın olay bir kuşun normalde hava oyunundayken yapması gereken hareketlerden,

kuşlar takla ile belli bir seviyeye inip tekrar yükselebildiklerine göre,takla ile bir sorunları yok.

Bence sorun hayvanların yavru uçumunda yeteri kadar nefes yapamaması.bu yüzden sık takla esnasında kaybettiği

efordan dolayı sağa sola atmaktadırlar.Dinlenıncede yerine gelebildiklerine göre sorun yok.

Bundan sonra,kuyruklarını yolduğun ve arasını boşalttığın yavrularını uçururken,aç karnına ve tek olarak

uçur,birbirlerinden şımarıp taklaya vermesinler.Böylece normal uçuş düzenine daha rahat geçeceklerdir.

Akıllı kuş kaybolmaz merak etme,oda kanla alakalı bir durum,yola iner yürüyerek kümesini bulur (: (:

Selamlar sağlıcakla kal.

Haklısınız Şenol Abi Yavruluk Döneminde Pek Fazla Uçuramadıgım Için Nefes'leri Tam Anlamıyla Açık Diil Benimde Düşüncem Senin Düşüncenden Farklı Diil Bende Bu Sorunu Yavruluk Döneminde Verdiremedigim Nefes'den Dolayı Diyordum, Birde Dediginiz Gibi Tek'e Düşüreyim Tek Tek Uçurayım Yem Konusuna Gelince Zaten Günde 2 Defa Yemlerim Aç Karnına Uçurur Indirdigimde Yemler Kapatırım Abi Bu Akşamlarıda Aynıdır Aç Uçurur Kapatırım Kümes'de Kesinlikle Yemlik Bulundurmam Tekrar Teşekkürler

Geri