yumurta acil yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakan23_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 438
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hakan23_06

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet türk
Meslek
esnaf
İlgi Alanı
Kediler
slm bir şey soracam ben geçen gün bir çift güvercin almıştım bir çift arap dün yumurtlamış ben evde değildim geldim ki yumurta var ama yuvalığa değil kümesin ortasına yumurtlamış(bir çift daha güvercinim var onlar yuvalığa yumurtlamış yumurtanın üzerinden kolay kolay kalkmıyor)ama yeni yumurtlayan kuşlrım yumurtayı hiç bilmiyorlar bende bu sabah kümesi açtım kuşlar dışarı çıktıktan sonra bende tuttum yumurtayı yuvalığa koydum kularıda getirdim yuvalığa koydum yuvalığı kapattım ama emin değilim ama sanki yumurtanın üzerine yatmıyor zaten bir yumurta var sanırım diğer yumurtayı yarın yumurtlar.bana yardım edermisin lütfen çok sevinirim şimdiden saol sanırım yumurtada birazcık hafif içine çökmüş gibi lütfen bana yardım edin

daha yeni getirdiysen daha folluk belli etmemiştir ondan ortaya yumurtlamıştır sen şimdi o kuşları al yumurtayı koydugun folluga at ve çıkamaycagı şekilde agzını kapat 1 2 gün sonra çıkart yatma ihtimali çok yüksek tabii ilk yumurtası degilse bence şimdiden hayırlı olsun yawruların

hiç uğraşma o yumurta ile kır gitsın 2. sınıde yumurtlarsa onuda kır yenıden yumurtşlamalarını bekle eğer kızgınlarsa 10 gun ıcınde 2 tane daha saglıklı yumurta alırsın sımdı o daha yuvasını benımsıyemedı o yuzden dısarıya yumurtlamıs sağlıklı yavru almak istıyorsan kır bu yumurtaları yenı yumurtlamasını bekle

Bide bir sorunun oldugu zaman 3 tane başlık acma ayrı ayrı yoksa yakında yasaklanırsın bu siteyede giremezsın haberın olsun.

Sorunun varsa sadece dogru yere 1 tane başlık aç

Aynı konuyu farklı forumlarada açmanız konunuzun kilitlenmesine neden olacaktır. Konu başlıklarında anlamsız kelimeler kullanmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri