yumurta alma ile ilgili bi soru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan isa38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

isa38

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
isa şişman
Meslek
elektrik
İlgi Alanı
Kediler
Selamlar benim çok iyi olduğuna inandığım taklacı bi erkeğim var aynı şekilde arkadaşımdada bi dişi.
Şimdi benim sorum ben bu dişiyi emanet alacam ve benim erkekle eşliycem ilk çıkan yumurtaları altlarından alıp
bakıcıya versem sonraki yumurta alma zamanı ne kadar sürer şimdiden teşekkür ederim cevaplar için...

isa38' Alıntı:
Selamlar benim çok iyi olduğuna inandığım taklacı bi erkeğim var aynı şekilde arkadaşımdada bi dişi.
Şimdi benim sorum ben bu dişiyi emanet alacam ve benim erkekle eşliycem ilk çıkan yumurtaları altlarından alıp
bakıcıya versem sonraki yumurta alma zamanı ne kadar sürer şimdiden teşekkür ederim cevaplar için...

dostum çok fazla sürmez aynı ortamda olduktan sonra 1 -2 hafta içerisinde tekrar yumurta atar diye tahmin ediyorum ben kuşlarda öyle küslük falan olmaz. Yalnız tavsiyem yumurtaları onlar görürken alma.

cevabın için teşekkürler bunu deniyen oldumu acaba arası çok sürüyosa hiç almıycam altlarından oyüzden deniyen birinden öğrensem iyi olacak

Ben kuşlarımın altından yumurtayı alıp bakıcıların altına koyuyorum 1 hafta sonra tekrar yumurtluyorlar.

mehmet1994' Alıntı:
Ben kuşlarımın altından yumurtayı alıp bakıcıların altına koyuyorum 1 hafta sonra tekrar yumurtluyorlar.
teşekkür ederim 1 hafta sürüyosa çok iyi

uygun ortam ve saglık kosulları saglandıgı takdırde yumurta çalma olayından 6-10 gün içinde kuşların tekrar yumurtlıyıcaktır!

Geri