yumurta annesizde çatlarmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sancaktar1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sancaktar1

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Kaan Eren
Meslek
Lise öğrencisi
İlgi Alanı
Diğer
abilerim biraz çocukca soru olcak ama çaresizim;
kuşum yumurtladı, üstünden 5-6 gün geçti anne kuşu biraz hava alması için dışarıya çıkardım bunalmıştı kuşcağız öğlesine kanatlanırken biraz karşı çatıya gitti( apartman sanmayın 1 katlı gecekondu) çatıda hain kedi yatıyormuş kuş konduğu gibi atladı üstüne bende osinirle kediyi taş yamuruna tuttum ama ne fayda anne kuş sizlere ömür pisi pisine gitti. babasıda yatmıyor yumurtaya. benimde sorum şu kuşta çok değerliydi dediğim gibi biraz çocukça ama ben bu yumurtayı soğumadan hemen sobanın arkasına koydum (bizim soba hiç sönmez hep cayır cayır) acaba çatlarmı orda ???

eğer çatlıyorsa bende sonradan şırıngayla beslemeyi düşünüyorum ,anneside çok değerliydi bir yandan ona üzülüyorum bir yandan elimdeki tek yumurtaya nasıl bakabilirim diye kara kara düşünüyorum.

Arkadaşım çocukça soruyla alakası yok ama yumurtayı kendin çıkartamazsın. Çıksada ilk etapta kendin bakamazsın. Aynı zamanda doğurmuş başka eş kuşun varsa yumurtayı o eş kuşların altına koy yani değiştir. Bu şekilde olabilir. Diğer türlü olmaz. ;)

bencede arkadasim catlatsan bile o isin sonunu grtiremezsin cok zor es zamanli baska kus varsa yumurtada onun altina koyman en iyisi olacaktir

kaan kardeşim arkadaşların dediği gibi yumurta üzerine kuş yatmadan çıkmaz tutki çıktı dielim yavruyu büyütemezsin zaten.ancak varsa o yumurtaya denk bi yumurta başka kuşunun altında ona sürersin şansını öle denersin....

peki o zaman hepinize çok teşekkür ederim bir kuşumda 2 gün önce yumurtladı onun altına koyayım yumurtayı soğutmadan peki bu kuş altında birden 2 yerine 3 yumurta gürürse yindede bakarmı

sancaktar1' Alıntı:
peki o zaman hepinize çok teşekkür ederim bir kuşumda 2 gün önce yumurtladı onun altına koyayım yumurtayı soğutmadan peki bu kuş altında birden 2 yerine 3 yumurta gürürse yindede bakarmı
Üç yumurtaya bakması çok küçük bir ihtimal. İşini şansa bırakma. Yumurtanın birini al veya ikisini al elindeki diğer yumurta veya yumurtaları koy. İkiyi geçmesin. (:

tamam o zaman bir yumurtayı içinde fazla gelişmeden alıyım yerine benimkini koyayım yarına kadar benim yumurta sobanın arkasında dursun yarın gitsin yeni ailesine (:

yine çok teşekkür ederim

Kardeş sen onu sobanın arkasına Bırak sabah Kahvaltısına Yetişir. :ckmk:

bi kırma yumurtası nı babam atıyodu ben aldım battaniyenın içine iyice soktum.ama kısa bir zaman sonra kırıldı.
Ama bence böyle yumurtayı kendimizde 15 gün ısıtıp yavruyu çıkarabiliriz.
İŞ SADECE HER SAAT BOYUNCA SICAK OLMASIDIR.

Konu saçma yerlere gitmeye başladı tarafımdan kilitlendi. Yukarıda hangi yöntemle çıkarabileceğiniz yazılmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri