Yumurta belırtısımı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kocanberk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

kocanberk

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ramazan yiğit
Meslek
servisci
İlgi Alanı
Ben 1 haftadır kus beslıyorum 2 sındende 4 er kanat cektım ve yuvalarının gırıs cıkısına merdıven ypatım ordan gırıp cıkıyolar dısardada yemlıyorum + ot yiyorlar:D pekı erkegi kızın yanında donupo kafasını eymesı fln cifleşmek mı dır yada ıstıyomu bole yapıosa yawru yaparlarmı ?

Evet istiyo istiyo ... (: yakında öpüşecekler, koklaşacaklar, ve erkek binecek , bildiğin binme yani (: , daha sonra çift leşmeyi takip eden 10 15 gün içinde kısmetse iki adet yumurlaları olacak ve takip eden 17 18 gün dede yavru lar doğacak .. AZ sabır gösterin .. selamlar .ŞEREF

erkek kus kanatları cekık olmasına rahmen kactı ıns gerı gelır:(

4 er kanat az. çok rahat uçabilirler hayvanlar. dikkat edin digeri kalkarsa o da gidebilir hiç degilse 8-8 çekin.

Arkadaşım kanat çekme yerine kanatlarını bantlasaydın daha iyi olurdu.kanatlarını çektigin için mecbur kanatların gelmesini bekleyeceksin ve kanatları az çektigin içinde kuş uçtu ve gitti
Giden kuşu geri bekleme çünkü o çekik kanatlarıyla çok fazla efor sarfettiği için gittiği yerde kalır
ama kanatlarını bantlasaydın 1hafta içinde hergün dışarı çıkartıp alıştırdıgın için kanatlarını çözüp uçması daha kolay olurdu ve alıştıgı içinde hiçbiryere gitmezdi

soruna gelince erkek kuş elbette bu yaptıgı hareketlerle çiftleşmek istiyor
kendi hallerine bırak onlar ne yapacaklarını gayet iyi bilirler

Emre

peki erkek geri gelirmi 1 haftadır salıyodum kendileri giriyorlardı sonra

arkadaşım keşke kanadını çekme yerine bantlamayı kullansaydın neyse kuşun inşallah geri gelir o önünde eyilmesi dediğin erkek dişiye kur yapıyo yakında birbirlerinin ağzına kusacaklar sonra zaten binişmeyi görürsün:D ardından 2 tane yumurta ver gerisi gelir inşallah

Istanbul' Alıntı:
4 er kanat az. çok rahat uçabilirler hayvanlar. dikkat edin digeri kalkarsa o da gidebilir hiç degilse 8-8 çekin.
8 aknat çekcene baş kanadını çek yeter
KUBİLAY saygılarımla......

Mrb arkadaşım kuşu ev ortamından uçuran bırınden aldıysan yerine gıtmiş olabılır.Kanadını çekmene gerek yok bantla yeterli alıştımı açarsın.Geçmiş olsun inşallah geri gelir.

Geri