Yumurta Bozuldumu ACİLL

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BurhanB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 578
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BurhanB

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
burhan bektas
Meslek
Ögrenci
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba abiler benim yavru çıkalı 3 gün oldu ama diger yumurta da ses seda yok yumarta bozuldumu acaba? Yumurtayı atım mi yoksa bekliyim mi ?

Burhan kardeşim, yumurtayı atmadan önce eline al ve kulağına koy eğer yavru yaşıyorsa kalp atışlarını duyarsın yok atmıyorsa o zaman yavru çıkacak diye boşa bekleme. Ama daha da bilgili üstatlarımızın fikirlerinide bekle bence.

Benimde tek yumurtlayan bangolarımın yumurtası 23 gün geçmesine rağmen yavru çıkmamıştı. Ben de bozuk olduğundan şüphelenip atmaya karar verdim. 10 yaşındaki oğlum kıyamadığı için ''baba yumurtayı bana ver '' dedi ve aldı eve girdi az sonra koşarak yanıma geldi ve ''baba kulağıma dayadım yumurtayı böyle kalp atışı gibi bişey var''dedi bende inanmayıp ispat olsun diye yumurtayı kırdım. Bi baktık ki içinden canlı yavru çıktı, şu anda 20 günlük oldu tüye bile girdi
kerata.

EFE ANIL' Alıntı:
Benimde tek yumurtlayan bangolarımın yumurtası 23 gün geçmesine rağmen yavru çıkmamıştı. Ben de bozuk olduğundan şüphelenip atmaya karar verdim. 10 yaşındaki oğlum kıyamadığı için ''baba yumurtayı bana ver '' dedi ve aldı eve girdi az sonra koşarak yanıma geldi ve ''baba kulağıma dayadım yumurtayı böyle kalp atışı gibi bişey var''dedi bende inanmayıp ispat olsun diye yumurtayı kırdım. Bi baktık ki içinden canlı yavru çıktı, şu anda 20 günlük oldu tüye bile girdi
kerata.
Aynı olay benim abime karşı oldu mavilere arapların yavrusunu atıcaktı dedim abi az sabırlı ol 6 gün sonra yavrular çıktı (:

BurhanB' Alıntı:
Merhaba abiler benim yavru çıkalı 3 gün oldu ama diger yumurta da ses seda yok yumarta bozuldumu acaba? Yumurtayı atım mi yoksa bekliyim mi ?
bu tür sorulara defalarca cevaplar verildi baslık açmadan önce arama yapınız biraz emek verin be kardesim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri