yumurta bozulması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alex34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

alex34

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Belirtilmedi
Meslek
Belirtilmedi
İlgi Alanı
Köpekler
arkadaşlar merhaba ... benim 2 çift kuşum yumurtladı 2 gündür yumurtaya yatıyorlar ama bazen hem dişi hem erkek yemeğe suya gidiyorlar 5 dsakika kadar boş kalıyor yumurta bozulurmu acaba birde akbaş dişi yumurtaya tam oturmuyor ama erkek tram oturuyor bunun için ne yapabilirim bazen elimle kuşun altına itiyorum yumurtayı

son olarak ustalara bir soru;

yavrular çıkar çıkmaz kümes değiştirsem birşey olurmu (yavruya bakmama vb kümese alışmama gibi)...

bide benim kuşun erkeği başka kuşla çiftleşti bir şey olurmu (yumurtaya yatmama yavruya bakmama) gibi

s.a kardeş. ilk olarak kümesi deiştirme hayatta bakmazlar.başka kuşla eşlesmiş diyosun. eşleştiği kuşu çıkarma aynı kümese sokma bakmaz yumurtaya eski eşiyle olursa bakar.5 dakikada bozulmaz ama daha fazla durursa yumurta sogur ve bozulabilir.kardeş bazı dişiler tam oturmuyo bendede wardı bi arap dişi yarısı dısarda kalıyodu yumurtanın ama genede çıkıyor yawru merak etme. inşallah bilgiler işini yarar.

kus 5 10 dk kalkarsa bisi olmaz ama yumurtalara dokunma bırak kendisi ceksin altına

Geri