YUMURTA BOZULUR MU?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wrongdoer_19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Gazi KABA
Meslek
BİLGİ İŞLEM
İlgi Alanı
Köpekler
HERKEZE İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR GÜVERCİN YUMURTASI GÜNEŞTE DURMADIĞI SÜRECE BOZULMAZ DİYE BİRŞEY DUYDUM DOĞRU MU VE YUMURTANIN BOZULMAMASI ICIN YAPILACAK ŞEYLER VARMIDIR ACABA BEN NİŞASTA İLE UNU KAVONOZA KOYUM İÇİNEDE YUMURTAYI KOYUYORUM BOZULMASIN DİYE NEKADAR DOĞRU TAM OLARAK BİLEMİYORUM BENI BU KONUDA AYDINLATIRSANIZ COK SEVINIRIM SIMDIDEN TŞKLER...

selamlar

yumurtayı saklayacaksan buzdolabına koy orada kalır ama yumurta gelişmeden 2 günü geçmesin yumurtanın doğdugu zamandan.Çünkü için de yavru oluşmaya başlıyor.Soğuk gelişimi durdurur ve o şekilde kalır bu yumurta gelişmeden olursa iyi olacaktır.

!!!sen sonrada yavru almayı düşüyorsan yumurtayı saklayamazsın!!!

wrongdoer_19' Alıntı:
HERKEZE İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR GÜVERCİN YUMURTASI GÜNEŞTE DURMADIĞI SÜRECE BOZULMAZ DİYE BİRŞEY DUYDUM DOĞRU MU VE YUMURTANIN BOZULMAMASI ICIN YAPILACAK ŞEYLER VARMIDIR ACABA BEN NİŞASTA İLE UNU KAVONOZA KOYUM İÇİNEDE YUMURTAYI KOYUYORUM BOZULMASIN DİYE NEKADAR DOĞRU TAM OLARAK BİLEMİYORUM BENI BU KONUDA AYDINLATIRSANIZ COK SEVINIRIM SIMDIDEN TŞKLER...

Bence yumurtayı saklamaya uğraşma ya bırak hayvancağızlar çıkarsın yada at çöpe gitsin. Onlar sonra yine yumurtlar. Veya bakıcı bir çiftin altınada sürebilirsin.. Yok ben illede saklayağım diyorsan: dediğin gibi un dolu bir kavanoza koyup oda sıcaklığınca bir yerde belki biraz daha serin bir yerde saklamalısın.. Bildiğim kadarıyla buz dolabına koyarsan veya güneş ışığı temas ederse: bozulur...

dolaba yumurta falan koyma cikmaz denemis birsey..cokmu biliyon diyen varsa cevabini veririm:)köseye yumurta falanda koyma sonradan koysan cikmaz

Geri