Yumurta Cıktı...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erdem12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Erdem12

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Erdem Taşkın
Meslek
iNŞAAT
İlgi Alanı
Diğer
Beyler dişi mardinimin yumurtası cıktı.Altına süpürge sapı kestim koydum.Ufak yumurta tam bilqim yok ne yapmam gerek.Bazen üstüne yatmıyo yumurtayı sürdü bi kez baska yerde üstüne yattı.Kuslara yardım edebiliceqim yapabileceqim bi şeyler varmı

genelde güvercinler üstüne ilk yumurtanın yatmaz zaten yatarsada az yatar ikinciyi yumurtlayınca uatacaklardır süpürge çöplerinide yere at onlar istediği gibi yuvasını kursunlar

kuşu kendı halıne bırak supurge otlarını da onune at arkadasın dedıgı gıbı 18- 21 gun ıcın de cıkacaktır yavrular bı terslık olmaz ıse

İnşallh kardeşim.Bakalım görücez.Tek yumurtanın üstüne fazla yatmaması sorun olurmu.Yatıyorda qene.Arada bazen kalkıyo yanına gidince..

iyi yavru bakıcı bir kuş ilk yumurtaya yatmaz yumurtayı sıcaktan soğukdan vs. korur ama üstüne yatmaz.(yumurtanın üstünde durur ama elinizle baktığınızda yumurtanın kuluçka sıcaklığında olmadığını görürsünüz.) 2. yi yumurtladığında yatmaya başlar bu sayede 2 yumurta aynı gün çıkar yavrularda aynı boyda olur. biri büyük biri küçük olmaz. sen onlara fazla dokunma onlar yumurta ve yavruları için en iyisini yapacaklardır.

Selamlar ,
Şenol bey gerçekten aydınlatıcı bir paylaşım teşekkürler.
Saygılarımla ;

Geri