0zqur
Üye
- Ad Soyad
- Özgür ERİŞ
- Meslek
- Elektrik-Elektronik Teknisyeni ..
- İlgi Alanı
- Köpekler
Arkadaşlar öncelikle hepimiz çıkacak olan yavruların en iyi kana, kostüme ,oyuna veya dönüşe sahip olan anne babadan çıkmasını istiyoruz.. Bunun içinde yumurta değişimi yapmaktayız. Sizlere sorum yumurta değiştirirken ,değiştirilecek olan yumurtaların aralarında en fazla kaç gün olmalıdır. Yani benim iyi kuşum bugün yumurtluyor çıkmasını istemediğim yavrular ise 3 4 gün sonra. Ve ben iyi olan yumurtaları diğer yumurtalar ile değiştirmek istiyorum. Bu tür değişim yapılırken en fazla kaç gün olmalıdır yumurtlama zamanları arasında ?
Diğer bir sorum ise kuşu istediğimiz zaman yumurtaya yatırma yumurtlatma imkanımız var mıdır. Yani elimde bir çif alman iyi yavru bakan kuşlarım var ve ürütmek istediğim kuşlar da muradiye. bu iki çifti aynı zamanda yumurtaya yatırma ve ardından değişim yapma olanğımız var mıdır ?
Yardım edecek olan herkeze şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum..
Diğer bir sorum ise kuşu istediğimiz zaman yumurtaya yatırma yumurtlatma imkanımız var mıdır. Yani elimde bir çif alman iyi yavru bakan kuşlarım var ve ürütmek istediğim kuşlar da muradiye. bu iki çifti aynı zamanda yumurtaya yatırma ve ardından değişim yapma olanğımız var mıdır ?
Yardım edecek olan herkeze şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum..