yumurta eritme diye birşey varmı??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arslanmashadow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 984
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
arslan
Meslek
memur
İlgi Alanı
ARKADAŞLAR BENİM BİR ÇİFT kuşum vardı. 12-13 gün kadar önce çifleşirken fördüm 7 gün önce felan yuva yaptılar son 5 gündrde yuvda yatıyodu. yaklaşık 3 gün önce çatısına baktım kuşun açıktı çatısı. dedim herhalde yumurtlucak.bu gün baktım çatı eskisi gibi normalae dönmüş. bu gün foldada yatmadı yuva hafiten dağılmış gibi geldi bana. acaba yumurtamı eritti.böyle birşey varmı?? varsa eğer neden olur böyle. benim kularım yumurtlamayacakmı mı?? bu gün foldada yatmıyo ç.atıda normalde döndü. ama son 7 gündür tüm yumurtlama belirtisi vbardı. nbe olcak şimd?? cevap lütfen

evet yumurtta eritme diye birşey vardır bununda çeşitli faydalı cozum yontemleri forumda mevcuttur!

julyo_s' Alıntı:
evet yumurtta eritme diye birşey vardır bununda çeşitli faydalı cozum yontemleri forumda mevcuttur!

sabah beri araıyorum bu konuyla ilgiili bulamadım. yardımcı olursanız sevini,rim

LOKANTADAN HERKES YEMEK YER..! :haha:

BİRAZ ; ARAŞTIRMACI OLSANIZ.. BU BAŞLIĞI AÇMANIZA GEREK KALMAYACAKTI..

:slm:

arslanmashadow' Alıntı:
julyo_s' Alıntı:

sabah beri araıyorum bu konuyla ilgiili bulamadım. yardımcı olursanız sevini,rim

gerekliş konuların lınkını burda vermememızin sebebı sizleri birazdaha araştırmaya yöneltmektir umarım anlayış gösterirsin iyi forumlar

Geri