Yumurta Felci

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muratdere
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 703
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratdere

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Murat DERE
Meslek
Bilgisayar
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrardan oyun güvercini beslemeye karar verdim... daha önce karşılaşmadığım için çeşitli yorumlar var... kuşum 2. yumurtayı yumurtladıktan sonra iyice halsizleşti neredeyse ayakları tutmuyordu ilk gün yemi önüne koydum o şekilde beslenmesini sağladım.. sonraki gün topallayarak yürüyordu şuan 3. gün ve yine topallayarak yürüyor ve kanatları tutuk.. kuşu nasıl düzeltebilirim veya düzelir mi yarcımcı olursanız çok sevinirim...

şimdiden teşekürler...

hafif topallıyarak yürüyosa toparlıyacaktır kendini aynı şey benimde başıma geldi 3 4 güne toparladı kendini hiç bir sorun olmaz fakat kuşa mineral takviyesi yapabilirsin.Yumurta kabuğu ws türü şeyler verebilirsin daha çabuk kendini toparlar. (:

üste googled arama yaparsana daha saglıklı bilgi edinebilrsiniz

teşekkür ederim Oğuzhan...

çok arama yaptım.. dediğim gibi tereddütte kaldığım için buradan yardım istedim... başına gelen arkadaşlar illaki vardır diye...

muratdere' Alıntı:
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrardan oyun güvercini beslemeye karar verdim... daha önce karşılaşmadığım için çeşitli yorumlar var... kuşum 2. yumurtayı yumurtladıktan sonra iyice halsizleşti neredeyse ayakları tutmuyordu ilk gün yemi önüne koydum o şekilde beslenmesini sağladım.. sonraki gün topallayarak yürüyordu şuan 3. gün ve yine topallayarak yürüyor ve kanatları tutuk.. kuşu nasıl düzeltebilirim veya düzelir mi yarcımcı olursanız çok sevinirim...

şimdiden teşekürler...

MURAT KARDESİM SİTEMİZE HOS GELDİN BASLIK AÇMADAN EVVEL YUKARDAN ARAMA YAPARAK BU VE BENZERİ ÇOKCA BİLGİLERE ULASABİLİRSİNİZ BASLIK AÇMADAN EVVEL ARAMA YAPINIZ KOLAY GELSİN GEÇMİŞ OLSUN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri