yumurta gider mi???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan silik dumanlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kubilay aydın
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
öncelikle merhaba
ben şu anda istanbulda oturuyorum burda edinmiş olduğum basık nuhidi ve arabı memlekete yani nevşehire götürmek istiyorum bunun sorun olan tarafı bu iki kuş eş olduğundan arabın yumurtaları varyumurtlamak üzere eğer yumurtlarsa yumurtaları nasıl götüreceğim haziranın 13 de burdan çıkacağım o zamana kadar yumurlayacağını sanıyorum benim düşüncem akşam olduğunda kuşlar görmeden yumurtaları pamuklu bir kutuya yerleştirmek ve yolculuğa başlmak bu düşüncem doğrumudur ve sizin düşünceleriniz nelerdir???

silik dumanlı' Alıntı:
öncelikle merhaba
ben şu anda istanbulda oturuyorum burda edinmiş olduğum basık nuhidi ve arabı memlekete yani nevşehire götürmek istiyorum bunun sorun olan tarafı bu iki kuş eş olduğundan arabın yumurtaları varyumurtlamak üzere eğer yumurtlarsa yumurtaları nasıl götüreceğim haziranın 13 de burdan çıkacağım o zamana kadar yumurlayacağını sanıyorum benim düşüncem akşam olduğunda kuşlar görmeden yumurtaları pamuklu bir kutuya yerleştirmek ve yolculuğa başlmak bu düşüncem doğrumudur ve sizin düşünceleriniz nelerdir???

Nevşehire gideceksen bi 10-12 saat falan sürer... Kuş önceden yumurtaya yatıyo olursa bu saat diliminde yumurta bozulur. Bence kuş yumurtladığında yumurtaları al Nevşehire gittikten sonra bakacağını düşündüğün bi kuşun altına sür...

BElki değerli ustalarım değişik yollar önerir ama benim şahsi görüşüm böyle...

sinan kardeşim özür dilerim ama ben senin yazından pek bişey anlamadım 10 12 saat içinde yumurta bozulur diosun sonrada kuş yumurtladığında nevsehire götür diosun kuşun altına sür diosun özzür dilerim ama ben bişey anlamadım???

Eğer Kuş Burda Yumurtlarsa Götüreceğin Yerde Yumurtaya Yatmaz.

inşallah orda yumurtlarlar şu saattten sonra yapacak bişey yani

s.a arkadaşım kuşun götünde yümurta yoksa dişiyi erkekden ayır gitmene3.. 4 gün kala bir araya at o zaman nevşehirde yumurtlar kuşların

SAYGILAR

silik dumanlı' Alıntı:
sinan kardeşim özür dilerim ama ben senin yazından pek bişey anlamadım 10 12 saat içinde yumurta bozulur diosun sonrada kuş yumurtladığında nevsehire götür diosun kuşun altına sür diosun özzür dilerim ama ben bişey anlamadım???

Kusura bakma hata bende... Eğer kuş sen İstanbuldayken yatarsa yumurta bozulur... Eğer kuş sen istanbuldayken yumurtlarsa yumurtaları altından al... Yani kuş yumurtaya hiç yatmamış olursa bozulmaz... Sende hemen alacağın için bozulmayacaktır... Nevşehire gidince kuşun altına sürersin...

kuşun çatısında yumurta var ya maalesef ilk defa bir kuşta yumurta var diye üzülüyom kuşları güzel burda bırakmakta istemiyom

merhaba arkadaşım,bence kuşlar gözünde çok değerliyse yumurtaya yatmadan al ,ve pamuk yada kırılmayacak şekilde sar gittiğin yerde yeni yuvada kızgınlık yumurtası atması halinde altına sürersin,sağlıklı kuşlar dersen at gitsin üzme kendini :slm:

yorumlarınız için teşekkür ederim bakalım ne olcak şu aralar erkek dişiyi daha çok yuvaya kovalamaya başladı herhalde 2 3 güne yumurtlarlar

arkadaşlar bu konuşmaların ardından ben yarın(bugün salı) nevsehire doğru yola çıkıyorum allahtan kuş yumurtlamadı :):):) neyse ben bunu geçtim de benim kuşlar erkek beyaz dişi dumanlı nasıl yavru atcaklar merak ediyorum şimdiki konu bu

öncelikle merhaba

bu arada burda söylediğim bilgilerin biraz olmadı mesela kuşlara nuhudi ve arap demişitim ben kuşları tanıdığım birine verdiğim için bana o kuşların yerine beyaz ve dumanlı verdi birde haziranın 13 demiştim 17 sinde yola çıkıyorum bunlar değişti

Geri