Yumurta Neden Soğur ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kaan ReiS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Kaan ReiS

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Kaan Sungur
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Selamın Aleyküm
AbimLerim , KardeşLerim . .
Bir Sorum Olacak , 2 Takım Kuşum yumurtladı Yumurtalar Bu zamanLarda çıkması lazımdı, Ama Bugun Soğumuş ve bir yuvalıktaki yumurtanında kırılmış olduğunu gördüm .Bu kümesde aldığım ilk yumurta olacak bu kuşlarla ve BaLkonda besliyorum :hmm: . Ne yapmam Gerekiyor Konu hakkında yardımcı olursanız Sevinirim (:

Bekleyeceksin kardeşim tam gününe kadar cıkmazsa atarsın nasıl olsa bir daha yaparlar havalarda ısınıyor zaten sıkma canını yani..

Cem hocam ,
Yumurtalar soğuk 2 Takım kuşunda ,
Yani çıkarlarmı onlar yoksa Öldülermi :/

19 20 gün gectiyse ümidi kes eline alinca anliyormusun yumurtaya baksan cikacak yumurta morarir bos yumurta gibi parlamaz..yumurtaliklarin iclerinde cali cirpi cam bisilerde vardir insallah.deneyimli bir kuscuysan bilirsin zaten..selamlar..

Tabikide Çalı Çırpı Var ,
Yumurtalar Morlaştı
Ama Tek Sorun SOĞUK OLMASı ,
Bunu anlayamadım ? :S
3 Senedir besliyorm :) umarım deneyimliyimdir ve ilk defa böle birşeyle karşılaşıyorum,
Sanırım çok ilgileniyorum ondan :)

yumurtaya yatiyorlarmi gözledinmi hic?günü dolduysa cikmiyorsa ümidi kes.kus günü dolduktan sonra biraz daha yumurtayla hasret giderir sonra yol verir yumurtaya:)salla bi ici oynuyorsa saten kanlanmis bostur...

Dün tam anlamıyla yatıyorlardı , bügün biraz daha yumurtayla içli dışlı deillerdi :) sanırım günü doldu ve yumurtaya yol verdiler , yumurtala çıkmadı :/

tamam iste,yumurtayi salla hafiften bi kac sefer ici lakirdiyorsa bostur.kuslarin ilk yumurtasimi?

Bu yuvalıkta ilk oldu , daha önceki yuvasında olmuştur

at yumurtalari yarin gitsin.kuslarada ii bak kolay eslesmelerini sagla yuva kücükse diger erkeklerle kapisiyorsa eslesmesi zor olur.kum tas toprak kalsiyum yapacak maddelerde ver saglam olsun kuslar...kolay gelsin..

Çok teşekkür ederim :))
Yumurtalar önemliydi ama olsun tekrar yumurtlarlar :):)

yav kuslarin cinsini merak ettim nedir cok üstüne düsmüssün yumurtalarin altin kaplamamiydi:))) soracagin bisiler olursa bi islik cal buralardayim ben 20 senelik tecrübeden faydalanirsin belki:))

Msn adresiniz varsa ekleyin :) ıslıkla felan bulunmassınız :P
[email protected] .
Kuşlar Ankaranın Eski gökler'inden kalan son bir tane gök erkek
Öburude Mamak'tan getirdigim güzel bir arap dişi (:
Öbur takım Kirli erkek , Çakmaklı kirli Akrep kuyruk dişi :)

merhaba,yeni yuvada genelde kızgınlık yumurtası atabilirler,inşallah yenileri dolu çıkar.son Ankara gökünü keşke bir arapa eş yapmasaydın genelde rengini bozar veya silik arap atar, benzer bir gök bulursan daha iyi olur,resimlerinide paylaşsanda bizde bir göreydik gökünü daha iyi yorum yapardık,sağlıcakla kal :slm:

Tabikide paylaşırım :)
Resimleri tamamlayım bütün kuşları koyarım :)
Teşekkür ederim :)

Geri