Yumurta Olmadı Halde Bos Samanların Üstüne Yatıor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kraldevre71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Orhan Yıldırım
Meslek
Mobilya
İlgi Alanı
Kediler
Benim Dişi Yaptıgı Yuvanın Üstünde yatıp duruo yumurtada yok kalkmıo bi yem yerken kalkıo sonra gidior yatıor 1 hafta olmasına 2-3 gün olcak 2-3 güne kadar yumurtlar ama nie cok yatıor kalkmıor ..

ORHAN ÖNCE BOL YUMURTALI GÜNLER BOL YAVRULU SENELER DİLEYİM.
1.KUŞUN ÇATINI YOKLADINMI YUMURTA TERS DÖNMÜŞ OLMASIN?
2. KUŞ YAVRU KIZMASIMI YAZMAMIŞSIN EĞER ÖYLEYSE HEVESTEN YAPABİLİR. VEYA İLK YUMURTADA BÖYLE ZORLUK YAŞAYABLİRSİN.
3. EĞER SOYUNDA VARSA YUMURTA YAPMAKTA ZORLANIYOR OLABİLİR (YUMURTA FELCİ) CALSİYUM TAKVİYESİ YAP.
BOL VE SAĞLIKLI YAVRULAR

saol kardeş kusum 1 yasında fındık türü ama ilk yumurtası heralde ondanda olabilir saol yinede yardımcı oldugun icin kardeşim .

tam okumadım ama dişiyaıyor sanırım bnde de var öle kuş ama bendeki kısır çıktı

o kuş kısırdır veya altına gençken yumurta sürdüler tembelleşti elleme eğer çatalı sürekli açık kalıyorsa kısırdır ama kapatıp tekrar açıyor ve yumutlamıyorsa erkekte bi numara var

arkadaşlar bendede var kuşun ilk yumurtası değil fakat kuş 4 5 gündür sürekli oturuyor bunun cevabınıda verebilirmisiniz

Arkadaşlar bende de en iyi yumurtlayıp yumurta bakan bir çift kuşum yaklaşık 1 haftadır yatıyo ve hala yumurtlamadı ama bence endişelenecek bişey yok çünkü malum tüy döneminde olduğumuz için hayvanlar yeni yeni toparlanıyor siz mineral ve vitanim takviyelerini yapın gerisi kuşların işi...

SİNAN ÖZTEKİN

Selamlar.
Kuşların altına sahte yumurta sürün. Kuş oturuyorsa kısır olma ihtimali kuvvetli.
Yavruyu büyüttükten sonra yumurtlamazsa kuş kesin kısırdır.
Bunu anlamanıntek yolu bu. Bakıcı kuşların kısır çıkmasını dört gözle bekleriz.
Çünkü istediğimiz zaman altına yumurta süreriz.
Bol ve sağlıklı yavrular almanız dileğiyle.

arkadaşlar kuşlar kendi yavrunuzsa kısır olma ihtimali çok az kuşun çatalını kontrol edin kırık olabilir kırık yoksa sürekli açık kalıyorsa kısır olabilir birde ek bir bilgi selmonella hastalığı ve e coli hastalığı için nuframicin ilacının tozacı kaçarsa kuşlar kısırlaşıyor bilginiz olsun

selam yavru kızması dısı lımonım wardı yuvada erkek lımonıyle ese gelmıs erkek guzel kus oldugu ıcın ayırmadı m dah onceden bı kac kere eslestıklerını gordum we bı kac gun sonra yer ypmıslar samandan dun ıse dısı yumurta warmıs gbı gıtıı yattı yuvasına ben yumurtladı zannetım ama oyle degıldı acabaılk yumutası oldugu ıcın acemılıkmı cekıodu we forumda okudugum kadarıyla yumurta ters donmesı dıye bısey warmıs bunu nasıl oluyo we nasıl anlarız we arkadaslar dısı we erkek kusların kısır olduklarını nasıl anlaya bılırız bu konuda ban cvp werırsenız cok sewınırı saygılar [email protected] bısekılde cvp beklıorum sımdıden tesekkurler

turgay_kara_4183' Alıntı:
selam yavru kızması dısı lımonım wardı yuvada erkek lımonıyle ese gelmıs erkek guzel kus oldugu ıcın ayırmadı m dah onceden bı kac kere eslestıklerını gordum we bı kac gun sonra yer ypmıslar samandan dun ıse dısı yumurta warmıs gbı gıtıı yattı yuvasına ben yumurtladı zannetım ama oyle degıldı acabaılk yumutası oldugu ıcın acemılıkmı cekıodu we forumda okudugum kadarıyla yumurta ters donmesı dıye bısey warmıs bunu nasıl oluyo we nasıl anlarız we arkadaslar dısı we erkek kusların kısır olduklarını nasıl anlaya bılırız bu konuda ban cvp werırsenız cok sewınırı saygılar [email protected] bısekılde cvp beklıorum sımdıden tesekkurler
we abılerım forum baslıgı gbı yavru kızması bı dısı kus yumurta warmıs gbı neden samanın ustune yatr anlamadım

bu anlattıkların kısırlık gostergelerı deıl kardesım.sabırla beklemenı ve kusa takvıye yapmanı onerırım

Geri