Yumurta saklama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cemilkorkmaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
cemil KORKMAZ
Meslek
ticaret
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar taze yumurtayı hangi koşullarda ne kadar süre bekletebiliriz bilen var mı ? Üzerine kuş oturmadan yumurta olgunlaşmaya başlar mı ?

üzerine kuş okurmadan olgunlarşmaya başlamaz yumurtayı bi beze falan sarıp oda sıcaklığında saklayabilirsin

Sağol üstad. Kaç gün saklayabiliriz bu şekilde . Buzdolabında da sklanır diye duydum doğrumudur .

Buzdolabında bozulur .Yumurta çalkalanmazsa 4-5 ay saklanır.

cemilkorkmaz' Alıntı:
Sağol üstad. Kaç gün saklayabiliriz bu şekilde . Buzdolabında da sklanır diye duydum doğrumudur .
ewet kardeş ben de buzdolabında bozulur diye biliyorum ama normal şartlarda benin 5 ay sakladığım bile oldu

evet buz dolabında saklanmaz yumurtayı bir peceteye vb zeri bir şeye sarın oda sıcaklıgında dursun 2-3 ay rahat bişey olmaz belki 4 ay dada bişi olmaz

Merhaba arkadaşım ben bir tepsiye buğday koydum onun içine koyup üstüne bugdat kapatıyorum.Bende başakasından duydum yaptım hiç bir sorun yok.Buzdolabona koydunda içi donuklaşıyor yumurta bozuluyor.

selam yok olgunlasmaz bir kutuya koy beklet pamuklu kutuya koy bir ay bisey olmaz cok soguk olmasin cokta sicak olmasin normal derecede yani bide bir arkadas buzdolabina koyuyor cikardiktan sona tuza gömüyor bir gün sona cikarip kusun altina koyuyor ama denemedim ondan gördüm bende

Samanın üzerine güzelcene yeryeştir üstüne poşet ve bezle koy hava alsamasın 6 ay temizi var

Geri