yumurta soğuk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FuatAsut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

FuatAsut

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
fuat aşut
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
merhabalar. sayın ustalarım. güvercinim ilk yumurtalamada yumurtaları bozuktu 23. günde attım onları.2 hafta sonra tekrar yumurtladı ama yumurtlamadan 2 önce altına burdaki komşumdan aldığım bi çakmaklı yumurtası sürdüm.yatıyomu yatmıyomu kontrol etmedim hiç ama yumurtalarla oynuyor.Fakat elimi yumurtalara yaklaştırdığımda tepki vermiyor.Normalde gaga atardı yahut kanat vururdu.Az önce yumurtalara hafif bi dokundum çok soğuklar. Acaba bu yumurtalarda ümit varmıdır? şimdiden teşekkürler.

bekle derim gününü benim başıma geldi yumurta soguk diye atıcaktım. ama 2 gün daha dursun dedim kuşlar üstünden 3 kere kalkmışlardı bende bekledim ve yavru çıktı. ben hala şaşkınım.

yumurtaların kuluçka süresi 17-20 gün arası. bu süresyi geçtiyse çıkmaz. yumurtaya dokunduğunuzda soğuk olması sizi yanıltabilir, zaten kuşlar devamlı yatmaz, arada yumurtayı havalandırırlar, çünkü aşırı sıcakta yumurtayı olumsuz etkiler, önemli olan yumurtalara uzun süre kuşların yatmaması . Bu 1-3 saat arası değişiyor daha fazla uzun süre boşta kaldıysa yumurta heder oluyor.

yumurta kaç gündür altında önemli olan o 1 haftayı gecti ise ampule veya güneşe tut bak kara ise olusmustur yavru kırmızısımsı veya sarı ise cıkmayacaktır

Geri