Yumurta Taşıma Ekipmanı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
A

Anonymous

Misafir
Herkese merhabalar, eğer bir yerden bir yere yumurta taşımak gerekirse aşağıda gördüğümüz kinder çikolatalarının ürettiği kinder yumurtalarının iç plastik oyuncak kabını yumurta taşımak için kullanabiliriz gayet güvenli ve şekil itibariyle güvercin yumurtasına tam uyarlı bir taşıma kabı.Bu kablarda sarsılma çok az oluyor fakat kabın alt ve üst kısımlarına hafif pamuk veya peçete yerleştirdiğinizde güvenli bir şekilde yumurta taşınabiliyor.Paylaşmak istedim sağlıklı kümesler dilerim.

Selamlar. Gerçekten güzel bir yöntem. Valla helal olsun demek lağzım kırk yıl düşünsem bunu aklıma getiremezdim.
Teşekkürler paylaşım için Hüseyin Bey.

basoglanh' Alıntı:
Selamlar. Gerçekten güzel bir yöntem. Valla helal olsun demek lağzım kırk yıl düşünsem bunu aklıma getiremezdim.
Teşekkürler paylaşım için Hüseyin Bey.

Merhabalar Hüseyin bey bu tip bilgileri paylaşabildiğimiz böyle huzur dolu bir ortam yapılandırıp biz kuş severlere sunduğunuz için ben teşekkürederim.

Güzel bi fikir paylaştığınız için teşşekürler..

Selamlar Hüseyin abi ama sana bir sorum olacak benim filo cinsi kuşlarımın yumurtaları buna sığmıyor ne yapmalıyım :haha:
Kuşların büyüklükleri normal güvercinin 2 katından bile büyük olduğu için yumurtaları da o oranda büyük oluyor?

Güzel bir fikir gerçekten eminim işede yarar , fayda lı bilgiler için çok teşekkürler. selamlar.ŞEREF

gercekten güzel bir şey paylaşım icin Teşekkürler hüseyin bey

süper bir fikir hüseyin abinin dediği gibi 40 yıl düşünsem aklıma gelmez!!teşekkürler güzel paylaşım

işte bu yaratıcılık kuşlara ve onların yavrusuna yumurtasına nekadar önem verdiginizin kanıtıdır pylaşım için tşk ederim saygılar...
volkan :tamam:

arkadaşım süpersin valla yine çok güzel bir fikiri bizimle paylaştın.bundan sonra yumurta kırılmasına son..helal olsun valla..

bennim kullandığım yönten ise marketten alınan bıldırcın yumurtasının plastik kapları gecekte rahat bir yöntem yumurtalar salanmıyor bile
saygılarımla

vallahi tebrik ederim müthiş bir yöntem...

Geri