yumurta yamulmuş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan crazy_orhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
orhan bulut
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar yumurtanın biri az ezilmiş kabık içeri doğru çökmüş ama kırılmamış yumurtadan yavru çıkarmı acaba

Kırı olan yerden zar yırtılmadı ise yumurta özüne zarar gelmedi ise yavru çıkar . Kabuğun kırık yerine hafifçe güvercin dışkısı sürün, dışkı kırığı sertleştirir kabuğu korur .. Ezilmesini önler, yumurtayı çok kurcalamadan hafifçe sarsmadan ince bir dışkı sürün ve kuşun altına koyun endişelenmenize gerek yok başarılar .selamlar.ŞEREF

şeref' Alıntı:
Kırı olan yerden zar yırtılmadı ise yumurta özüne zarar gelmedi ise yavru çıkar . Kabuğun kırık yerine hafifçe güvercin dışkısı sürün, dışkı kırığı sertleştirir kabuğu korur .. Ezilmesini önler, yumurtayı çok kurcalamadan hafifçe sarsmadan ince bir dışkı sürün ve kuşun altına koyun endişelenmenize gerek yok başarılar .selamlar.ŞEREF

kesinlikle katılıyorum yumurtaya bişey olmamıştır.Sen oraya dışkı veya aynı kıvamda olan başka bişey sür...

Selamlar.Kuşlarınızda mineral eksikliği var tahminimce.Özellikle kalsiyum.Yemcilerde bulunan mineral torbalarından alıp kuşlarınıza vermenizi öneririm.Aksi taktirde yumurtalarınız yine zedelenecektir dişi sağlam kabuk oluşturamadığı için.Saygılar...

abi bnm bildiğim kadaruyla sen kuşlarında hep böle rastlıyosan abi snn mermer tozu wermen lasım bnm(şahsi düşüncem)abilerim ne der bilmem
KUBİLAY saygılarımla......

kardeş yumurtanın içindeki zar da herşey ona bişi olmamışsa korkma

Arkadaşların dedine katılıyorum.Yumurtaya hafif yumuşak dıçkı sür yeterli birşey olmaz.

arkadaşların dediğinekatılıyorum hatta bende öle yapıyorum kuşlarına kum vermeni öneririm ince kum yumurtanın kabuğu oluşuumunda büyük rolü var saygılarımla :buyrun:

Zarda yırtılma yoksa önemli degil yumurta bozulmaz denildigi gibi dışkı sürersen problem olmaz yavru çıkar ve aklınızda bulunsun zar yırtılmadıkça yumurta bozulmaz

Geri