Yumurta Yavruya Nasıl Yedirilir İçeri Lütfenn

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alperen0071
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Alperen Zengin
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Dün yabani yavrular oldu balkonda anneside gelmeyince pınar hanımın yaptığı gibi ayakkabı kutusuna koydum Ama Şu
yumurta olayını bir kaç konuda duydum nasıl yedirileceğini anlamadım yumurtanın sarısını sıvı haldemi vericez yoksa haşlayıp ezerek mama haline getirerek ni yedireceğiz yardımlarınızı bekliyorum lütfen arkadaş (:

İyida Pınar hanım yavruları tasımak zorunda kaldıgı için böyle bir yola baş vurmuştu. Yavrular yumurtadan çıktıktan sonra anne kuluçka süresi gibi devamlı gelip oturmaz belli aralıklarla hem kendi hemde yavrular için besin toplaması gerekir. bunun için sık ortadan kaybolur. Hiç dokunmasaydınız keşke. Yinede mecbur kalma gibi bir durumun oldugunuda belirmemişsiniz.

Yok hayır ben zorunluluk nedeniyle Kuşları böyle beslemek zorundaımm anneleri babaları 1-2 gün gelmeyince bende içeri aldım ve biraz su felan verdim şU an buğdayları mixerden geçirip toz haline getirip biraz sulayıp şırıngayla ağzına veriyorum yumurta konusunuda öğrendim admin artık konu önemsiz kilitleyebilirsin :tamam:

Geri