yumurta yok ama yatıyorlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kazimsu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

kazimsu

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
akın
Meslek
fer
İlgi Alanı
Herkeze selamlar, bir çift mardinim var 40 gün önce aldım aldığumda ciftleşiyorlrdı 15 gün önce tekrar ciftleşiyorlardı.Ama yumurta yok.Diside erkekte sırayla follukta yatıyorlar,yumurta varmıs gibi nöbet tutuyorlqar sırayla.Ne yapmam lazım kuslar kısırmı

HEMEN KARAR VERMEYİN..HENÜZ KISIR OLDUĞUNU SÖYLEMEK İÇİN ERKEN BENCE.

2 SENE SONRA YUMURTLAYAN DİŞİLERİM OLMUŞTUR.2 SENE BEKLEMELİ DE DEMİYORUM AMA 1-2 AY DAHA BEKLEMELİ..

haklısınız eğer yumurta bulursam altlarına koyucam, zaten vermeyi düsünmüyorm en kötü bakıcı olurlar

ONLAR YATSIN YUMURTAYA , BİZ ÇIKALIM KEREVETİNE

s.a yumurta bulabilirsen atlarına koy bazı kuşlar yavruya baktıktan sonra yumurtlayabilir.dişi yavruyken yanık büyüdüyse veya kızma zamanında çok uçurularak ezildiyse veya bikaç kez kanat kuyruk yolunduysa veya hastalık geçirdiyse geç yumurtlayabilir.e vitamini takviyesi yapa bilirsin.bu çiftle uğraşmak istemiyorsan dişiyi değiştirmen yeterli olur .

cevaplar için çok teşekkür ederim, avivit diye bir vitamin varmıs ondan aldım mineral koydum önlerine iyi bakmaya calısıyorum .Kusu değişmeyi düsünmüyorum cok seviyorum

genta 20 diye bir igne var disi ye 3 gün günde 1 cc igne vur gögüs etinden (insilün ignesiyle vurmayı unutma)ve karısık yem ile minarel taslardan ver

Benimde 1 çift mardinim vardı bunlardan yumurta aldım sonra yumurtaya baktırmadım bakıcılarım sürdüm kuşlar eşleşti aynı senin dedin gibi yumurtasız sırayla yatmaya başladılar altlarına yumurta sürüp kuşturursan kısır deilseler düzeler %95

Geri