Yumurta

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurc98
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 792

onurc98

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Onur Cambaz
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar 1 saat sonra arkadaşım bana güvercini yatmadığı için mardin yumurtası getirecek. Benimde ben fark etmeden mardinimle baskam eş olmuşlar 2 gün önce yumurtladılar. Arkadaşımın getireceği yumurtalar yaklaşık 1 buçuk 2 haftalık yumurtaları değiştirsem baskayla mardin bakarmı yumurtaya? erken çıkması problem olur mu?

saygılar..

onurc98' Alıntı:
Arkadaşlar 1 saat sonra arkadaşım bana güvercini yatmadığı için mardin yumurtası getirecek. Benimde ben fark etmeden mardinimle baskam eş olmuşlar 2 gün önce yumurtladılar. Arkadaşımın getireceği yumurtalar yaklaşık 1 buçuk 2 haftalık yumurtaları değiştirsem baskayla mardin bakarmı yumurtaya? erken çıkması problem olur mu?

saygılar..

aradaki zaman biraz fazla Söylediğin zamanlar arasında nereden baksan ortalama 10 gün fark var. Dene ama ben başarı oranını düşük görüyorum.

arkadaşım bayağı bi zaman farkı var arada şimdi güvercinler Allah'ın izniyle yumurtanın ortala ne kadar zamanda çıkacağını bilirler ona görede maya dediğimiz kursak sütünü hazırlarlar,güvercinlerin 2 günde bu kursak sütünü hazırlayamayabilir,bu besini alamayan yavruda kısa zamanda ölür,ama başka çare yoksa denemekte yarar var bellide olmaz

Ben zaten benim yumurtamdaki yavru kırma olduğu için atıcaktım. Bi deneyeyim biraz büyürse ben onları elle siringayla beslerim.

onurc98' Alıntı:
Ben zaten benim yumurtamdaki yavru kırma olduğu için atıcaktım. Bi deneyeyim biraz büyürse ben onları elle siringayla beslerim.

Kursak sütü almayan yavru yaşamıyor malesef.

Hmm peki o zaman başka birini bulalım belki onda daha eski yumurta vardır.

sen yumurtaları attçakmışın zaten denemekte yarar var ben olsam denerdim 1 şans 1şanstır

_-_OB_-_' Alıntı:
sen yumurtaları attçakmışın zaten denemekte yarar var ben olsam denerdim 1 şans 1şanstır

Bu fikir neden mantıklı değil açıklama gereği duydum, O kuşları boşu boşuna o kadar süre yatırmak mantıklı değil.

Az önce başka birine verdik 1 ini birinin altına birini başkasının altına koydu. Sorun çözüldü. Akşam babam gelince bakıcaz yumurtayı kırıp kırmamaya. sizce kırmalımıyım.

onurc98' Alıntı:
Az önce başka birine verdik 1 ini birinin altına birini başkasının altına koydu. Sorun çözüldü. Akşam babam gelince bakıcaz yumurtayı kırıp kırmamaya. sizce kırmalımıyım.

Uçan güzel oynayan bir kuş ise o kuşu yatırmaya değmez bence.

Güzel oynuyo ama eşi uçmuyo daha kanatları çekik onun için fazla uçmuyor.

Sen bilirsin ben olsam hiç uğraşmam bırak atar 1 hafta sonra tekrar yumurta ne uğraşıyorsun???

Geri