yumurta

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Eren Gökal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Eren Gökal
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Abilerim 2 tane güvercini eşe attım sonra çıkardım 3-4 gün durduktan sonra kuşları kümese koyduğumda 1 2 kez öpüşüp çiftleştiklerini gördüm erkek sürekli kur yapıyor ama dişi hiç karşılık vermiyor aynı follukta yatıyolar erkek güvercin öteki erkekleri dişinin yanına yaklaştırmıyor bende yumurta almak istiyorum ne yapmalıyım?

Eren Gökal' Alıntı:
Abilerim 2 tane güvercini eşe attım sonra çıkardım 3-4 gün durduktan sonra kuşları kümese koyduğumda 1 2 kez öpüşüp çiftleştiklerini gördüm erkek sürekli kur yapıyor ama dişi hiç karşılık vermiyor aynı follukta yatıyolar erkek güvercin öteki erkekleri dişinin yanına yaklaştırmıyor bende yumurta almak istiyorum ne yapmalıyım?
EN ÖNEMLİ OLAN SABIR İLE BEKLEMEK..

Bence zamana bırak ben bir çift kusumdan ese vurduktan sonra 6 ay yumurta alamadım suan yeni yumurtladılar yalan değil bu gercek (: Türker amcaya katılıyorum kusculuk sabır isi (: ins yakın zamanda yumurtlarlar :heyo:

Saygılarımla,
M.Atıf

inş ama dişinin bu kadar isteksiz olması neden olabilir hasta felanda değil kızıştırmak için ne yapsam

Kardes dişin isteksiz değildir,kuslar a da zaman tanı ne demişler 'Her şeyin yeri ve zamanı vardır.' Sabret kızıştırmak için kenevir tohumu ver ama bence kusları kendi haline bırak kusların çiftlestiğini görmüşsün zaten.

Saygılarımla,
M.Atıf

Geri