YUMURTA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muhammet002
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Muhammet Eroğlu
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Sineklilerimden ilk yumurtayı 31 ocakta aldım diğer yumurtayı şubat 2 de gördüm bu gün ayın 20 si kuşlar yatalı 18 gün oldu ama yumurtalar hala çıkmadı bu gün sabredemedim ışıkla baktım iki yumurtanın içide sapsarıydı sizce yumurtalar boşmudur ?

S.a yumurtalar boştur zaten dolu yumurtayı gördüğün zman anlarsın koyu renktedir. boşuna yatırma al yumurtaları kardeşim. tekrar yumurtlasınlar.

muhammet002' Alıntı:
Sineklilerimden ilk yumurtayı 31 ocakta aldım diğer yumurtayı şubat 2 de gördüm bu gün ayın 20 si kuşlar yatalı 18 gün oldu ama yumurtalar hala çıkmadı bu gün sabredemedim ışıkla baktım iki yumurtanın içide sapsarıydı sizce yumurtalar boşmudur ?
boş ve oluşmamış ise SU GİBİ SIVI İÇERİSİNDE OLUR.
BİR DE OLUŞMUŞ FAKAT İÇİNDE ÖLMÜŞ OLUR.

İÇİNDE YAVRU OLUŞMUŞ FAKAT CANLI MI SORUSUNA CVP ;
30-35 oC ILIK BİR BARDAK SU İÇİNE YUMURTA YAVAŞÇA BIRAKILIR.İZLENİR.SU ÜZERİNDE TİTREŞİM GÖZLENİR.
15 GÜNDEN SONRAKİ YUMURTALARIN CANLILIĞI KULAĞINIZA YAKLAŞTIRSANIZ FARK EDERSİNİZ.

Türker abi yumurta ortalama kaç günde çıkar ?

Yumurtaları aldım şimdi kırdım içinde hiç bişey yoktu yani yavru hiç gelişmemiş yada hiç olmadı bile yumurtanın en başından beri boş olmasının sebebi nedir bi dahaki yumurtaya ne yapmalıyım yada ne yapmamalıyım ?

GÜvercinleri tam olarak bilmem ama kuşların yumurtaların boş ya da sorunlu çıkma sebepleri beslenmedir diye biliyorum. Bu konuda daha tecrübeli arkadaşlarımızın cevabını ben de bekliyorum.

yumurtaları aldıktan 2 3 gün sonra tekrar feslemeye başlar erkek onların rahat rahat iş göreceği bi şekilde tut en basiti sadece onları bırak yuvada başka kuşların varsa dışarda beklet yuvayı kapat gözlemle 2-3 kere fesledikten sonra yuvayı aç en basiti bu :)

Geri