yumurtada çatlak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dous24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 736

dous24

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
dous kandemir
Meslek
kuyumcu
İlgi Alanı
Kemirgenler
arkadaşlar kuş yumurtladı ikinci yumurtasında çok hafif bi çökme oldu benım yüzümden o yumurtada sorun olurmu atıyımmı yoksa kalsın sorun olmazmı bi kaç bişi söylerseniz sevinirim saygılar...

Eğer delinmişse yani içi gözüküyorsa at.sadece çatlak ama delik değilse ve o çatlak çok küçükse bişey olmaz yavru yinede çıkar.abilerimden duyduğum kadarıyla böyle.

dous24' Alıntı:
arkadaşlar kuş yumurtladı ikinci yumurtasında çok hafif bi çökme oldu benım yüzümden o yumurtada sorun olurmu atıyımmı yoksa kalsın sorun olmazmı bi kaç bişi söylerseniz sevinirim saygılar...

Abi çökmenin ne kadar olduğu önemli.. Yumurtanın içine zarar vermediyse bişey olmaz.. Bence sen o çatlak yere hafiften bir dışkı sür: hava almasın.. Eğer çökme fazla değilse: yumurtanın o zarı yırtılmamışsa çıkar inşallah..

........SİNAN ÖZTEKİN........

evet dışkı sür..

hafif bi çatlak yumurtayı aşagı dogru tuttum bişi akmadı zar filan yırtılsa akardı sanırım ıcındekı sonradan burda gördügüm için dışkı sürdüm bi süre sonra baktım dışkı orda donmustu bişi yok gibi duruyodu inş çıkar yavru

normalde dedigin gibiyse vede kapattiysan cikmasi gerek ama yinede gozun uzerinde olsun

Geri