YUMURTADAN CIKAN YAVRU KAC GUNDE BUYUYOR

Serkan BONCUK

Gold Üye
www.facebook.com
Ad Soyad
Serkan BONCUK
Meslek
Otomotiv
İlgi Alanı
arkadaşlar herkese selamlar bben asker :) yumurtadan çıkan bir yavru yaklaşık olarak kaç günde büyüyor tamamen tüyünü alıyor bi arkadaşım 21 günde yumurtadan çıkar 21 günde büyür demişti dogrumudur yanlışmı
k.baqma serdar abi yine yanlışık yaptım kelebek bölümüne üretim hakkında konu yazdım :D

SELAM öncelikle hayırlı tezkereler güvercin yavruları mevsime göre 17-21 arasında yumurtadan çıkarlar.Kışın çıkan yavrular biraz daha geç büyürler.Normal şartlarda 1 ayda yavru tüyünü alır yeme düşer anaçların bakımına göre daha geç yada erken olabilir. (:

Merhaba yavruların büyümesi mevsime göre bakıma ve anne babaya göre değişebilir.Çünkü bazı kuş cinsleri kanları gereği yavru bakmaya daha yatkındır.Bazılarıda 1 yavruyu dahi zor büyütür.Şartlar olumlu olursa 15-25 gün arasında yavrular ayaklanır.Bu yavru alma olayı yazın daha rahat olur.Bol yavrulu sağlıklı kümesler.

yavrunun yumurtadan çıkıp büyümesi bakımına ve mevsimine göre değişir yumurtadan çıktıktan sonra 35 ila 45 gü arasında değişir eğer bakım formu kullanıyorsanız 35 günde sağlam şekilde yeme düşerler. ben saydığım için biliyorum :D

valla benım yavrular 16 17 de yeme vuruyolar

krmpl' Alıntı:
valla benım yavrular 16 17 de yeme vuruyolar

selamlar beslediğiniz ırk nedir? birde yemi önünemi koyuyorsunuz.? yere inip vurması nadirde olsa olanaklı. nadirde olsa yere yakın yavrular yeme vuruyor ama yeme vurmakla yeme düşmesi ayrı olay yeme düşen yavru ayrılar bilir anne babadan sorun cıkmaz ama yeme tıklayan kuşu ayırdıgınız zaman yaşama şansı yarı yarıyadır.

sagolun arkadaşlar cakallarımın yavruları cıktı ve yumurtalarımda var allahım nasip ederse yavrum cok olacak ama cakal daha dogrusu kelebek kuşu pek yavruya baqmıyo ounn için sıkıntı çekiyom bide kümesimdeki yavruları eşi olmayan bazı kuşlar dövüyo daha önceki yavrularımı öldürdüler hep buna nasıl bi çözüm bulabilirim?

serkan boncuk' Alıntı:
sagolun arkadaşlar cakallarımın yavruları cıktı ve yumurtalarımda var allahım nasip ederse yavrum cok olacak ama cakal daha dogrusu kelebek kuşu pek yavruya baqmıyo ounn için sıkıntı çekiyom bide kümesimdeki yavruları eşi olmayan bazı kuşlar dövüyo daha önceki yavrularımı öldürdüler hep buna nasıl bi çözüm bulabilirim?

selamlar eşi olmayanları ya ayıracaksın yada satacaksın yada eş alıcaksın hayvanın hiç sucu yok dövmesine olanak sağlıyorsak suçlu biziz yani besleyen kişi ona göre ne tedbir alınması gerekiyorsa almalısın birde yavruyu başka kuş dövüyorsa yavru anne ve baba kusmak istediğinde cekimser kalır ve korkak vuracak diye buda yavrunun yem isteme arzusunun azalmasına yavrunun sağlıksız büyüyüp en küçük hastalıkta ölmesine neden olur.

dogru soyluyorsun arkadasım zaten yarın pazara cıkarıp satcam eşi olmayan kuşları herşey için tşklr.

kelebek kuşu yavru bakmıyor demişin arkadasım ben 4 tane kuştan 150 tane yaptım allahıma şükür kümesimde hiç yavru ölmüyo yavru bakıcıda kullanmıyorum am aher kuş bir olmaz tabi bakanıda olur bakmıyyanıda sen bıraz takviye yap yemlerine suların abak nasıl değişiyo görürün

Güvercinler 18 günde neredeyse standarda yakın üsrede çıkar üstü veya altında yumurta bozulur,Yumurtadan çıktıktan sonra 35/45 gün arasın da yeme düşerler.

Geri