yumurtadan çıkan yavrunun boynu neden döner

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sinan_33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

Sinan_33

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Sinan XXXXX
Meslek
Bilgisayarcı
İlgi Alanı
Kediler
Selam arkadaşlar yaklaşık 15-20 gün önce bi taklacı yavru aldım ilk zamanlarda farkedemedim ama daha tüyleri çıkmadan yavrunun boynunun döndüğünü gördüm. e vitamini eksikliğinden olabilir dediler e vitamini verdim ama hala düzelme yok .. yardımcı olursanız sevinirim..

geçmiş olsun kardeş annesi fln üzerine basmasın yani ondanda olabilir

merhaba bu kadar küçük kuşta salmonella hastalığı varsa yumurtadan çıkamaz,yada çıkınca ölürdü ,arkadaşa katılıyorum anaçları basmış olabilir yada kızgın bir erkek çiftleşmek için üstünde debelenmiş olabilir,boynuna masaj yapabilir az miktarda kas gevşetici krem sürebilirseniz belki düzelir iki kez başıma geldi düzelmediler inşallah sizinki düzelir :slm:

Dediğiniz gibi galiba arkadaşlar, kas hastalığı olma ihitmali de var. nerebilecegeiniz bi ilaç varsa sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim...

Ekli dosyalar

• 100_0110.webp
    100_0110.webp
    373.1 KB · Görüntüleme: 2,099
  • 100_0108.webp
    100_0108.webp
    393.8 KB · Görüntüleme: 2,226
benimkide bi keresinde böle oldu anladımki anası basmış yani götürmediğim yer kalmadı damar damar üstüne binmiş boynu kitlemiş sonradan öldü hayvan yeniden gecmiş olsun arkadaşım inş düzelir

Aynısı benim bi yetişkin kuşuma oldu veteriner kaslarında problem vardır veya vitamin eksikliği falandır dedi. BECOZYME adı B vitaminini (şurup) verdi. Kullandım 1 haftada kuş düzeldi...Anlamadığın bişey varsa özelden veya buradan sorabilirsin..

SİNAN ÖZTEKİN

yavru güvercinin için bilgilerimi paylaşmak isterim. öncelikle, kuşun göz bebeğini ve kakasını foto çekip gösterebilirmisin. mümkünse, kümes tabanındaki kakaların da fotosu oldukça önemli. sen bilgisayar işi ıle ugraştığın için zorlanmayacaksındır. kafa dönmesinin 4 ayrı sebebi olması nedeniyle, dışkı ve göz bebeği TANI da faydalı olacak. Bu tanıyı, tüm site ile adım adım paylaşmak isterim. FOTO dan anladığım kadarıyla yavru kuşu el ile besliyorsun, BU NEDENLE ÖZVERİNDEN DOLAYI TEBRİK ETMEKTE İSTERİM. NOT; kümeslerimize ,. fare.,hamam böceği, sinek., karınca, yabani kuşların girmemesine özen göstermeliyiz.! sevgi ve saygılar [email protected] /BURSA :hungur: :kitap: :slm: :unlem: :tamam:

anne yada babası bu hastalıktan geçirdimi daha önce

Sinan_33 16 gün oldu. yoksun. yavruyumu - senimi sorsak . soruyu sorup gittin . CEVABINI VEREYİM; İHMALKARLIKLARIN DEVAM EDERSE , BÖYLE YAVRULAR DAHA ÇOK GÖREBİLİRSİN. :unlem:

mrb.arkadaşlar burda zanki hastalık uzmanları var gibi geldi bana benimde bi kuşumda sorun var bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim yakında yeme düşücek bi yavrum var gursağında şişme var içeri hava doluyor balon gibbi oluyor bi bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim

fetorres' Alıntı:
mrb.arkadaşlar burda zanki hastalık uzmanları var gibi geldi bana benimde bi kuşumda sorun var bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim yakında yeme düşücek bi yavrum var gursağında şişme var içeri hava doluyor balon gibbi oluyor bi bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim

guvercinlerde-bakteri-ve-virus-hastaliklari/yavrulardaki-kursak-sismesi-t4947.html adresinden sorununuzla ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

arkadaşlar yavru büyüdü yeni yeni uçmaya başladı ama hala o kas problemi devam ediyor . en kısa sürede bi foto daha eklicem. dışarda çok fazla belli etmiya ama salmada dinlenirken boynnu yine yan yatıyo..İlginize çok teşekkür ederim saolun.

sen de sağ ol, SİNAN-33 :oley:

benim hiç başıma gelmedi boyle olay

slm.arkadaşım.yavrunun boğazını al güzelce incele yem takılmış olabilir ana baba doyurduğundan yemi kustukça havayla beraber kursak şişer hayvan nefes almakta zorlandığı için şiş kalır havayı geri veremez.ben boğazını incele yem takılmıştır derim.saygılar.

Kursak şişmesi hakkında; Hüseyin BAŞOĞLAN' IN VERDİĞİ HTML ADRESİ size çok faydalı olacaktır. :slm:

Geri