Yumurtadan kalkti ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hünkarici_Ali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ali akman
Meslek
ogrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
Merhaba herkese

Arkadaslar bakici bir cift postam var altina hunkari yumurtalari surdum , fakat galiba gec kaldim 1 hafta ve suan yumurtalar 14 gunluk , bakici posta cifti yumurtadan kalkti oturmuyor disi oturmaya calisiyor erkek kaldiriyor , yumurtalari 2 3 gun once yumurtlamis bir bakicinin altina koya bilirmiyim ?

veya baska bir fikri olan varmi ?

simdiden cok tesekkurler

Canım kardeşim sorunun cevabını kendin vermişsin yine de yazıyorsun 14 günlük yumurta 1 hafta sonra çıkaçak kuşun yumurtasını 2 - 3 gün sonrası yumurtlamış kuşun altına koymak ne kadar yanlış düşünce olduğunu kendinde biliyorsun yani yeni yumurtlayan kuşun 8-10 günlükken maya yapıp vermesi hele hele birde hünkari kuşu için çok zor sen bu işi bir daha düşünmeni tavsiye edicem selamlar.

gencoahmet' Alıntı:
Canım kardeşim sorunun cevabını kendin vermişsin yine de yazıyorsun 14 günlük yumurta 1 hafta sonra çıkaçak kuşun yumurtasını 2 - 3 gün sonrası yumurtlamış kuşun altına koymak ne kadar yanlış düşünce olduğunu kendinde biliyorsun yani yeni yumurtlayan kuşun 8-10 günlükken maya yapıp vermesi hele hele birde hünkari kuşu için çok zor sen bu işi bir daha düşünmeni tavsiye edicem selamlar.

aynen abi yanlislik oldu

yavrular 3 gun sonra cikacak yumurta 14 gunluk

3 gun once yumurtlamis bir ciftin altina koydum yani yumurtaya sadece 6 gun yaticak ve yavrular cikacak pek bakacagini sanmiyorum

fikrin varmi abi onere bilecegin ?

Canım kardeşim verebileceğin birisi var ise yumurtaları ver eğer veremezsen yumurtaları bir kenara koy doğum olmamış olur ( Yumurta içi ölüm) o zamanda daha az üzüntü yaşamış olursun selamlar.

gencoahmet' Alıntı:
Canım kardeşim verebileceğin birisi var ise yumurtaları ver eğer veremezsen yumurtaları bir kenara koy doğum olmamış olur ( Yumurta içi ölüm) o zamanda daha az üzüntü yaşamış olursun selamlar.

uzulcegim bi durum yok zaten abide yumurta ici olum yerine denerim en azindan

tesekkurler

Geri