yumurtadan yavru çıkma ihtimali varmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mert06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

mert06

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mert soğancı
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Köpekler
öncelikle selamlar....
30.04.2010 tarihinde yumurta aldım ve bu kuşun ilk yumurtası ve biraz küçük yumurta bundan yavru çıkarmı bide ilk yumurtasıya boş çıkma ihtimali varmı birisine sordum elini vurmassan hiç bişey olmaz çıkar dediler çıkarmı sizce? :slm:

Yumurta Kabuğu İnce Olabilir.Yumurtanın Boş Çıkma İhtimali Her Yumurtada Aynıdır.Yumurtadan Çıkar.Elini Fazla Vurma.Güneşe Tut İçi Boşmu Die Bak Sonra Hiç Dokunma Kuşlar Yumurtadan Soğumasın.

İlk yumurtanın biraz küçük olması olağan bir durum , çok minnacık değilse ve kuşlarınız yumurtadan önceki günlerde birkaç kez çiftleşmiş ise yavru çıkar .. İlk yumurta boş olur diye bir inanış yanlıştır .. selamlarŞEREF

merhaba.kusun ilk yumurtasi ve kücük.o yumurtadan hayir gelmez ilk deneyimi cünkü.kus bari yatsin deneyim kazansin.selamlar.

yumurta kabuğu ince değil el vurmuyom daha 2.yi yumurtlamadı çatalında duruyo yumurta yapmadan önce bi kaç kez çifleştilerdi dişide erkeğin üstüne çıktı erkekde dişinin üstüne çıktı yatıyolar bakalımda 2.yi niye çıkartamadı daha çatalında ?

Hiç ellemeyin bir sorun olduğunu sanmıyorum , yavru çıkar o yumurtalardan .. selamlarŞEREF

İlk yumurtanın cıkmama ihtimali coktur.Siz yinede yumurtaya yatırın, günleri sayın baktınız yumurta boş, başka yavru kaydırabilirsiniz altına.

BENDE ŞEREF KARDEŞE KATILIYOM ELLEMESEM ÇIKAR YANİ ONLARDA YATIYOLAR ŞİMDİ BANADA GÜN SAYMAK DÜŞER ELLMEYİM ÇIKARSA ÇIKAR ÇIKMAZSA Bİ DAHA ÇİFLEŞİRLER ZORMU? İNŞALLAH ÇIKARDA

mert06' Alıntı:
BENDE ŞEREF KARDEŞE KATILIYOM ELLEMESEM ÇIKAR YANİ ONLARDA YATIYOLAR ŞİMDİ BANADA GÜN SAYMAK DÜŞER ELLMEYİM ÇIKARSA ÇIKAR ÇIKMAZSA Bİ DAHA ÇİFLEŞİRLER ZORMU? İNŞALLAH ÇIKARDA

Sen hiç yaş alanlarına dikkat etmiyormusun güzel kardeşim, veyahutta bilerekmi böyle yapıyorsun?

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
mert06' Alıntı:

Sen hiç yaş alanlarına dikkat etmiyormusun güzel kardeşim, veyahutta bilerekmi böyle yapıyorsun?
Sorun yok bana göre , hiç önemli değğil ::)) önemli olan yardımcı olabilmek, bir kasıt olduğunu sanmıyorum, genç bir kardeşimiz canı sağolsun .. selamlarŞEREF

bilmedim abi özür dilerim yaşını göremedim ?

MERT OĞLUM ;
YUMURTA 5-7 GÜNLÜK OLDUĞUNDA IŞIĞA YA DA GÜNEŞE SARSMADAN TUTULURSA, İÇİ RAHATLIKLA İZLENİR .DOLUMU? BOŞ MU ?
ANLARSIN. ; kolay gelsin ....30 sene sonra daha da bilgili olacağına eminim. HOŞKAL. UMARIM HÜSEYİN ABİNİN NE DEMEK İSTEDİĞİNİ DE ANLAMIŞSINDIR. sevgilerimle..

abi bugün güneşe tutum damarlaşmalar oluşmuş yani dolu artık bana gün saymak düşer

İyi hadi bakalım gözün aydın Maşallah . ..::)) Artık yumurtaları ve kuşları çok kurcalama, onlar günü gelince çıkar anne babalarıda büyütür .. selamlar ŞEREF

HADİ HAYIRLISI. ALLAH ANALI- BABALI BÜYÜTSÜN..

Geri