yumurtadan yavrunun çıkmaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan evo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

evo

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
murat özarslan
Meslek
öğretmen
İlgi Alanı
Kediler
Selamlar.. Yavru geliştiği halde yumurtada ölüyorlar.. Kırıp baktığımda tüyleri bile belli oluyor. Yumurtanın içi kurumuş olarak kalıyor.. iki yumurtada öyle daha öncede başıma geldi.. Sebebi ne olabilir? :?

Arkadaşım Kuşları herhalde terasta yada beton bi yerde besliyorsun ki kuşlar maya Yapamıyor yumurtada Gelişmiyor Beslediğin yere geniş bi kabın içinde biraz toprak koy içine az miktarda tuz karıştır yumurta kabuğu parçala koy bişeyler at işte içine aynı zamanda Kuşları Akşam yemledikten sonra mineral taşları var her yerde satılır 1,5 tl onlardan al ama sadece kil olandan al karışIKta aynı fiyat ama karışıktan sadece kil kısmını yiyorlar diğerleri kalıyor sen sadece kil olandan al Yemledikten sonra ayrı olarak bi miktar ver Yani kuşlar mineral alsın güçlü kuş sert yumurta verir ve yumurtanın tutma ihtimali daha yüksek olur kardeşim bunları dene Bak nasıl düzelecek görürsün.

Samet YILDIZ.

Arkadaşım Kuşları herhalde terasta yada beton bi yerde besliyorsun ki kuşlar maya Yapamıyor yumurtada Gelişmiyor Beslediğin yere geniş bi kabın içinde biraz toprak koy içine az miktarda tuz karıştır yumurta kabuğu parçala koy bişeyler at işte içine aynı zamanda Kuşları Akşam yemledikten sonra mineral taşları var her yerde satılır 1,5 tl onlardan al ama sadece kil olandan al karışIKta aynı fiyat ama karışıktan sadece kil kısmını yiyorlar diğerleri kalıyor sen sadece kil olandan al Yemledikten sonra ayrı olarak bi miktar ver Yani kuşlar mineral alsın güçlü kuş sert yumurta verir ve yumurtanın tutma ihtimali daha yüksek olur kardeşim bunları dene Bak nasıl düzelecek görürsün.

Samet YILDIZ.

BReZza' Alıntı:

Samet YILDIZ.

Sağolasın kardeş.. Evet balkonda besliyorum.. Ama toprak yumurta kabuğu falan yedirmeye çalıştım. Yavru yumurtanın içinde gelişiyor onda sorun yok ama yumurtadan çıkamadan kalıyorlar.. Yani kırıp baktığımda yavruyu görüyorum yumurta içinde.. 2-3 güne bir yediriyordum, hergün veriyim ozaman toprak mineral.. Tekrardan sağol..

kuşlar yumurtaya yatma süresinde yumurtayı soğutuyor sen kaldırmıyosan yumurtadan kendileri sürekli yatmıyor o zaman sıcaklık azalıncada yavru içerde gelişemiyor kuşlar iyi bakıcılık yapamıyor genç kuşlarsa ondanda olur

uzun fişek' Alıntı:
kuşlar yumurtaya yatma süresinde yumurtayı soğutuyor sen kaldırmıyosan yumurtadan kendileri sürekli yatmıyor o zaman sıcaklık azalıncada yavru içerde gelişemiyor kuşlar iyi bakıcılık yapamıyor genç kuşlarsa ondanda olur

Valla dişiden önceden yavru aldım da erkeği bilmiyorum yavru kızması daha.. Bugün yarın tekrar yumurtlayacak bakalım nolacak.. Kümesi hergün açıyorum yem yedikten sonra yatıyorlar.. Herşey normal gibi ama olmadı. Bakalım bu yumurta çıkacak mı.. Teşekkürler yorum için

kardeş benim kuşların yumurtası oldu bugun 21 günü yumurtanın tekini salladım cuk cuk etiyo yetiki salladım hiç ses cıkmadı ne yapmmgereki cıkarlarmı boxukmu cıkarlarrrrr

Geri