yumurtalar 4 partidir boş çıkıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscuiso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

kuscuiso

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ismail efe
Meslek
serbest meslek
İlgi Alanı
Kediler
belli aralıklarla bu kuşlar yumurtluyor 4. parti oldu ama nedendir hiç bir yuöurtası dolu çıukmadı büyük bi ihtimal çiftde kısırlık söz konusu bunu giderebilecegim bi vitamin varmı sanırım e vitamini çünkü kuşlarım beton üzerinde duruyo ve taşlık bölümü boş denecek kadar az taş var va kuşlar ot çöp torak vitaminlerini yeterince alamıyolar ve ben bu boş yumurta olayını tamamen vitamine baglıyorum diger bütün yöntemleri denedim anüs tüy yolumu vs gibi ama bi sonuç alamadım birde ben bu kuşlara fi cedene gibi kızdırıcı yemler atamıyorum sadece bugday takviyesi var sizce nasıl bi yem oluşturmalıyım ve hangi vitemini vermeliyim ( erkek kuş da kanat sesi yok kızdıgına dair ama dişi kuş patlayacak )

sorun erkektedir yumurta bos ciktiysa...erkegi degistirin...

Taşla toprakla alakası yok sonuçta dişi kabuksuz yumurtlamıyor sorun erkekte, dölleyemiyor demekki.

Erkeğin kısır olabilmesi bir ihtimal ,

Bazı kimyasal ilaç kullanımı sonucu bu gibi durumlarla karşılaşılabiliyor , eğer ilaç kullanıyorsanız buda neden olmuş olabilir.Buda 2. ihtimal kanaatimce ... :slm:

ERKEĞİ STEPNEYE ALIN..! :slm:

aynı durum benim başıma da geldi 3 oldu yumurtalar boş geliyor acaba erkek mi dölleyemiyo fakat erkek eski kuşum yani yavru aldım daha önce başka sebep olabilir mi acaba ona göre erkeği boş yere göndermeyim

Kuşları göndermeden önce farklı eşlerle tekrar deneyin derim.

5

Geri