YUMURTALAR ÇIKMIYOR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan feleksiz123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
fikret
Meslek
kağıtçılık
İlgi Alanı
ARKADAŞLAR BİR ÇİFT BEYAZIM VAR YENI ALMIŞTIM AYIN 27.01.2009 DA YUMURTLADI YALNIZ ARADAN BİR AY GEÇMESİNE RAĞMEN YAVRU ÇIKMADI NE YAPMALIYIM YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM HALENDE KULUÇKAYA YATIYOLAR

selamlar o yumurtalar bozulmuştur eger 1ay olmuşsa kuşların altından al onları

kuşlarınla çok ilgilenmiyorsun galiba,yumurtladıktan 3 gün sonra, eline alıp lambaya tutup damarlanmışmı diye bakman lazım, yoksa niye çıkmadı diye,:hmm: böyle 1 ay boşuna beklemiş olursun,neyse birdahaki sefere inşallah, bol yavrular :slm:

yumurtanın kabugu 2 renk olmussa eline alıp salladıgında cuk cuk diye ses cıkıyorsa yumurta bozulmustur... yeni aldıgın kuşlarda böyle problenmşer olur. kümese yerlesene kadar yumurtayı bozarlar yada yavruya bakmazlar..

beyler teşşekür ederim şaşırtıcı bir olay sizin dediklerini yaptım dün akşam ve yumurtaların kırılmak üzere olduğunu hissettim oynuyolardı çünki ve bugün sabah baktığımda yawrular çıkmış teşşekkür ederim yinede

yumurta büyük ihtimalle bozulmuştur sen al en iyisi altından

Gozunaydın arkadasım umarım yavruların sağlıklı şekilde büyür yumurtalar haftada bi kez kontrol etmen lazım lambaya tutup icinde damarları yavruların olustuğunu gorursun

saygilarımla..

selamu aleyküm benimde tavrular çıkıyor büyümüyor neden acaba soğuklarla alaykası varmı acaba

yumurtaları kır at kardeş onlar boştur 21 günü geçer se yumurta boş tur onlar yeniden yumurtlarlar

merhabalar,kuşun ilk yumurtayı attığı tarihi değil ikinciyi attığı tarihi kaydet ,çünkü bazı kuşlar yumurtayı geç hazırlayabiliyor,zaten ilk yumurtaya yatmaz yatsada sıcağını vermez,o yüzden yavru daha çıkmadan yumurtayı atabilirsin,neyseki yavruların çıkmış inşallah büyüyüp uçarlar, :slm:

feleksiz55' Alıntı:
beyler teşşekür ederim şaşırtıcı bir olay sizin dediklerini yaptım dün akşam ve yumurtaların kırılmak üzere olduğunu hissettim oynuyolardı çünki ve bugün sabah baktığımda yawrular çıkmış teşşekkür ederim yinede
abi snn bu yawrular çok gelişmiştir yumurtada ya onlardan damızlık olurmu büyüklünde bir gelişme olurmu acaba abilerime soruyorum? lütfen soruma cewab alırsam sewinecem :ne:
KUBİLAY saygılarımla.....

Merhaba online iseniz yardımınızı rica edeceğim. Bu akşam eve geldiğimde evimde davetsiz bir misafir taklacı ile göz göze geldim. Güvercin besleyen biri değilim. Bu konu ile ilgili bazı tanıdıklarımdan öneriler ve tavsiyeler aldım ama usta birine sormam gereken bir konu var yardım edebilir misiniz ? Ben anlamıyorum kısmet midir nedir bilmiyorum böyle bir olayla karşı karşıyayım ve zarar görmemesi için gereken neyse yapacağım. Yalnız güvercinin yan kanatları var ama arkasında kanat yok ve uçarken zorlanıyor. Yoksa salacağım yuvasını bulur gitsin diyeceğim ama zarar görmesin diye yapamıyorum. Ne yapmalıyım bir öneride bulunur musunuz?

devatsizmisafir' Alıntı:
Merhaba online iseniz yardımınızı rica edeceğim. Bu akşam eve geldiğimde evimde davetsiz bir misafir taklacı ile göz göze geldim. Güvercin besleyen biri değilim. Bu konu ile ilgili bazı tanıdıklarımdan öneriler ve tavsiyeler aldım ama usta birine sormam gereken bir konu var yardım edebilir misiniz ? Ben anlamıyorum kısmet midir nedir bilmiyorum böyle bir olayla karşı karşıyayım ve zarar görmemesi için gereken neyse yapacağım. Yalnız güvercinin yan kanatları var ama arkasında kanat yok ve uçarken zorlanıyor. Yoksa salacağım yuvasını bulur gitsin diyeceğim ama zarar görmesin diye yapamıyorum. Ne yapmalıyım bir öneride bulunur musunuz?
[email protected]
ekle abi 7/24 açıktır msn
KUBİLAY saygılarımla.......

Geri