Yumurtalar İle İlgili Bir Sorun Lütfen Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan scarface_17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
R ı f a t
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Kuşum yumurtlamıştı 20 gün oldu bugün yumurtaların çıkması lazımdı. Yumurtaları kırdım ikiside boş çıktı acaba dişi kuş kısır mı? Erkek Kuş Kısır Değil çünkü Dişi Kuş Onun Yavrusu ikisi eş , yavrusu olduğu için mi yumurtalar boş çıktı yoksa dişi kuş kısır mı ?

Lütfen Yardım Nedenini Merak Ediyorum ...........

Erkeğin kısır olmadığını söylüyorsun.Buna göre dişi kısır olamaz. Çünkü kuş yumurtlamış.Kısır olsa yumurtlamazdı. Ancak dişinin ilk yumurtası ise ondan cılk olmuş olabilir. Ya hava şartlarından ya da erkeğin çok yaşlı ise ondan yumurtalar çıkmamış olabilir. Sabret.

Sağol Kardeş Erkek Biraz Yaşlı 10 Tane Yavru Verdi Neredeyse. Dişinin beşinci yumurtası. Sizce Eşliği Bozayım Mı?

Erkeğin on yavru vermesi yaşlı olduğunu göstermez.Eğer yavruluğundan beri biliyorsanız kuşu iki yaşında ancak. Yaşlı dediğimiz zaman yaklaşık 10 yaş ve üzerini anlatmak isteriz. Üreme faaliyetleri bitmiş demek isteriz.Senin erkeğin yaşlı sayılmaz.Kümes ve ya hava şartlarından dolayı yavrular çıkmamış olabilir. Eşleri bozma . Sabret.

gelelde disin ilk yumurtalarida da butur olaylar olabiliyor gerek yumurtanin kucuklugu gerek disinin acamiligi yumurtayi belirli surelerde cevirmesini becerememesi gibi bir suru etken den olabilir panige gerek yok birdahaki severde yumurtalar cikacaktir
saygilarla

s.a arkadaş dişinin 5.yumurtası demiş zaten ama demekki erkek kuş yumurtayı döllememiş demektir bir dahaki yumurtasıda aynı çıkarsa eşleri bozun

kuşlara bir şans daha verin,diğer seferede olmazsa eşleri ayırın. yumurtlayan dişi kısır olmaz,kısır olsa zaten hiç yumurtlamaz.

Bu mevsimde yumurtayı dolu beklemek hata olur..Kuşlar yatmaz ve büyük oranda da boş çıkar dogal bir durum bu kısırlık anlamına gelmez.

neden dolu beklemek hta olsunki kümes sıcaksa güneş giriyorsa vitaminini ilacını eksik etmiyorsa tüye girmedigi sürece her daim saglam yawru alınır

Geri