YUMURTALAR NEDEN BOŞ ÇIKIYOR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nihat karadeniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
nihat karadeniz
Meslek
muhasebe
İlgi Alanı
Köpekler
IYI GÜNLER ARKADASLAR BRN DE 1 TAKIM DÖNEK VAR KUŞ YUMURTLUYOR YUMURTAYA BAKIYORLAR AMA YUMURTALARI SÜREKLİ BOŞ ÇIKIYOR ( NOT BEN BU KUŞLARDAN HİÇ YAVRU ALMADIM BELİRTMEK ISTERIM BENDEN ÖNCEKI KIŞİ ALMIŞ SÖZ DE DOĞRUMU BILMIYORUM )
KUŞLAR KISIR OLABILIRMI YADA NE YAPMAM LAZIM KUŞLAR GERÇEKTEN ÇOK IYI LER YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM IYI GUNLER SAYGILAR.

Yumurtladığına göre dişinin kısır olmadığı anlaşılıyor. Çünkü dişi kısır olsa hiç yumurtlamaz. Benim bildiğim böyle durumlarda kusur erkekte oluyor. Önce bir eşleri değiştirin. O zaman bakalım ne olacak. Erkeğin yeni eşiylede yumurtaları aynı durumda olursa kusurun erkekte olduğu kesinleşir.

Kuşların eşleşme zamanı dişi ve erkeğin çiftleşme organının etrafındaki kaba tüyleri biraz yolun birleşme sorunsuz gerçekleşsin eğer aynı sorun devam ederse erkeğini değiştireceksin.

denemek istersen
kuşları biraz daha fazla dışarda gezdir toprak çakıl bol olan alanda, peynir kırığı, yumrta kabuğu ufala yemlerken
birde vitaform adında toz ilaç var veterinerde ondan sularına kat faydalı olacaktır

kendir tohumu yedir
arada sıra da karışık yem ver

Geri