yumurtalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan helmiyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

helmiyas

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ozan demirhan
Meslek
serbes
İlgi Alanı
Kediler
mrb elimde 2 adet eşleri olmayan dişilerimvar 2side yumurtladı bunlar tek başlarına yumurtaya bakabilirmi tşk saygılar.

yumurtlar fakat yavrusu olmaz yumurta boş olur belki kızgınlıktan eşi olan erkeklerle cifleştiyse yavru olur fakat büyütemezler tek başına yavrular ölür büyük ihtimalle, kümeste baska kuş varsa onların altına sür istersen fakat yumurtalar boştur...

tek başına 1 gün yatar 2 gün yatar sonra kalkar yumurtadan...

dişi mermerim 10 gündür yatıyoryumurtaya ama diger dişi dün yumutladı o yatmıyor

mermeri 2hafta önce mavi ileeş oldular ama mai yatmıyor yumurtaya ve devamlı kümesdeki diger dişiler ile çiftleşiyor

düzensizlik var demek yuvanda bi ton disinin arasina erkegi salarsan ortalik karisir tabi

valla bu sefer baya karışık oldu

KÜMESİ MAVİNE HAREM OLARAK KURDUN SANIRIM..KAŞINAN DİŞİLERİ BAŞKA BÖLÜME AYIR, ERKEK MAVİN KAŞINAN DİŞİLERİ KAŞIMASIN.. EŞİNE DÖNSÜN COLUK COCUĞU İLE MUTLU YAŞASIN..

valla öyle oldu abi ayırıcam zaten kümesde yeniden düzenlem yapıcam

eşi olmadığı için boş olur

bakar neden bakmasın o yawru sadakatine baglı ben çok besledim böyle yawru aldım atmaca vurdu kedi kaptı ama yawrular hep aldım yatmayanı tut gerekirse folluga hapset kırmazsa yatabilir ama erkeklerin sesinden uzak tut allah öyle bişiyi herkezin kümesinden uzak tutsun

merhaba,cevapları okuyunca şaşırdım ,tek başına bakarmı hiç arkadaşlar ,baktığını farzedelim kuş kırık büyür kimseye faydası olmayan bir kuş :asla: yavru çıksada dişi kaç gün bakar ,yavruyu dişi çıkartır,erkek büyütür :evet: ,yavru öldürmek hoşunuza gidiyor galiba öteki tarafı düşününde ibret alın yazık vallahi,dişiniz fazlaysa dernekten erkekle değiştirin ,arkadaşlarınızda vardır elbet azıcık soruşturun :slm:

Geri