yumurtalarım hakkında bilgi istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kemo123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

kemo123

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kemal balcı
Meslek
mekatronik teknisyeni
İlgi Alanı
slm bende de 3 tane yumurta varda benim güvercinler 1 . 2 gün hiç yatmadı yuvadan cıkartınca hiç yuvaya girip yumurtaya yatmıyorlar yumurta çıkaralı 12 veya 13 gün olmuştur saymadım ama tahmin ettiğim sizce normal midir ama dogurmayan bir erkek güvercinim o yatıyor şimdi yumurtalarda yorumlarınızı bekliyorum sizce yumurtalar boş mu yoksa yavru çıkarmı

Kardeşim soruyu 2 kere okudum fakat bişe anlayamadım.Anladıgım kadarıyla senin güvercin yumurtladı ilk 2 gün yatmadı sonra yattı veya yumurtlamayan baska bir kusmu yumurtalara yattı biraz açık yazarsan rahat anlıcam:)

pardon kusura bakma tam anlatmak istediğim yumurtalar normalde 18 günde çıkarmış ama bende de 18 gün oldu ama yavru çıkmadı güvercin üzerinde arada bir yatıyor yinde yumurtadan yavru çıkarmı onu demek istedim

Eğer 18 gün olduysa sana 2 seçene söyliyim 1.Yumurtalara ışık tut öbür tarafa ışık geçmiyorsa yumurta doludur birde eline al ve yumurtaya şöyle bir bak ufak tefek çatlak şeklinde çizikler varsa yavru çıkacaktır birde eline alınca şöle parmak uçlarına koy elinle dinle içinde hareket edyormu yavru bunları yap ve buraya tekrar yaz:)

güvercin yumurtanın üzerinde yatmasa bile yumurtadan yavru çıkarmı :D

Sence çıkıyorsa bizcede çıkar yani sorun yok:)Şaka bi yana böyle bir saçmalık olurmu o zaman biz hepimiz kendi kendine yavrulları çıkarırdık:D:D

kuşa fazla düşersen o yavrudan vazgeçeçektir haberin olsunnn hiç elleme derim ben
1-2 haftaya kadar çıkmassa at o yumurtayı :)

aynen üstüne cok düştün mü kuslar sıkılır yumurtayı bırakır sen kendi hallerine bırak onları :)))))

Geri