Yumurtalarım..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan semihpinar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

semihpinar

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
semih pınar
Meslek
end. kalıpçı
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba sevgili üstatlarım , bu gün kümesi büyütmek üzere kümesi dağıttık. Dağıtırken bir Yuvada​
yumurta olduğunu gördüm, kimin olduğunu da göremedik. Yumurtayı bir yere koydum kuşları da bir selenin içine koyduk kümesi yaptık ve kuşları kümese koyuyordum ki!.. :D Bir baktım bir tane daha yumurta selenin içinde kümes büyüdü ama yuvalık ları aynı şekilde yerlerine koyduk. İçine o bulduğumuz yumurtaları aynı şekilde yuvaya ikisini de yerleştirdik. Sonra güvercinlerimden dişi olan içine girdi yattı ama erkek yok ortalıkta tek başına duruyor sorun olur mu? Erkek olan güvercin yumurtaların başına gider mi ?

(google ile araştırdım. Böyle bir durum bulamadığım için yazıyorum saygılarımla...)

Erkeklerin görevi hanım nerde erkek orda.Erkekde bir süre sonra dişiyi arar baktı yumurtalarda orda gider yatar önemli olan dişinin yatması zaten.

iksi zaten yumurtalarda devriyeli yatarlar erkeğin yatacığına inanıyorum

Dağla dişi üzerinde erkeğin geldiğini görmedim. İnşallah dediğiniz gibi olur. Takipteyim.

kanazon' Alıntı:
Erkeklerin görevi hanım nerde erkek orda.Erkekde bir süre sonra dişiyi arar baktı yumurtalarda orda gider yatar önemli olan dişinin yatması zaten.
geçen gün erkekte geldi yanına erkek yattı ama şuanda kuşlar yatmıyor yumurtaya nolucak :S

Geri