YUMURTALARIN BOŞ ÇIKMA SEBEBİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sebabcı_42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Yavuz TABANCA
Meslek
TURIZM
İlgi Alanı
Kediler
Konuyla ilgili bir şey bulamadım yanlış yeremi bakıyorum ,eğer saygı değer arkadaşlar bilgisi olan varsa açıklamalı ve uygulaması nasıl yapılır yazarsanız sevinirim. ayrıca bunu okuyan herkeze bazı bölümlerde hastalıktan ve ilaçtan bahsediliyor ama nedense uygulaması ve ilacın adını yazmıyorlar yazın lütfen . teşekkürler herkeze

şoyle izah edeyim dişi yumurtluyor ise erkek ya kısır yada erkek yaşlı doldurmuyor yumurtayı bu çok nadir de olsa düzgün yatmadıkları için de olur ama %90 erkekte problem var bende aynı durumdayım senin gibi erkeği başka bir dişi ile denedim dişi yumurtluyor ama nafile yavru çıkmıyor kıyamıyorumda erkeğe ama yakında göndericem gibi 1 2 defa daha yumurta aldıktan sonra ne yapsan boş erkekten ise 1 sene oldu halan bekliyorum ama boşa bekliyorum gibi :) sana tavsiyem kuşun çok değerli bir kuş değilse elden çıkart yoksa biraz daha bekle yumurtaları başka kuşa kaydır ondan sonra karar ver

ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ, ERKEĞİ BAŞKA DİŞİ İLE DENE YİNE BOŞ ÇIKIYORSA ERKEK DÖLSÜZDÜR..

merhaba ,kısırlık , yumurtlamama, boş çıkarma,sorunlarında kuşun değerli ve soyundan sende yoksa ona ve eşine ayrı geniş bir yuva yapıp önce stres faktörünü kaldıracaksın,sonrasında berovit b12 vitamin desteği yapacaksın,sularına haftada bir 2 cc (insülin iğnesiyle)sıkıyoruz,önlerinde mineral taşı ve odun kömürü tozu ,yumurta kabuğu ,az tuz ,az toprak kil eksik etmiyoruz (az yiyip bitirecekleri kadar fazlası pisleniyor)kapalı yerde iseler toprak bulup dökmek önemli banyolarını düzenli yaptırmakta önemlibenim yada dostlarımın 1 sene yumurta yada yavru alamadığı tüm kuşlardan olumlu sonuç aldım ,kuş çok yaşlıysa zor ama diğerleri bir aylık eş ayrımı sonrası birleştirmeyle 1 sene içinde iyileştiler,inşallah seninkilerde iyileşir ,kıç üstü tüyleride makasla alırsan birleşme daha iyi olur :slm:

Geri