YUMURTAM NE ÇOK SICAK NE ÇOK SOĞUK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LARK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

LARK

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Burak topcu
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Selam Arkadaşlar;

Benim Beyaz Kelebeklerim 3 Gün Önce Yumurtladılar.İkiside Yumurtaya Bakıyor.Yumurtayı Bazen Elime Aldığımda Fazla Sıcak Olmadığını Anlıyorum.Diğer Kuşlarımın Yumurtaları Ateş Gibi Oluyordu Ama Bu Yumurtalarım Öyle Olmuyor Ama Çok Soğukta Olmuyor.Kuşlar Kümesimin 2. Katında(tahta ince) Yumurtladılar Benimde Yardımımla Bol Saman Topladılar.Ortasında Boşluk Bıraktılar,Etrafınada Saman Koydular.Yumurtayada Normal Şekilde Bakıyorlar.

1.Benim Sorum,Yumurtamın Ateş Gibi Olmaması Nedeniyle Yavru Çıkarmı Çıkmazmı?
Dediğim Gibi Yumurta Çokta Soğuk Olmuyor.

2.Diğer Sorum İse İlk Yumurtamı Kelebeğim Yumurtladıktan Sonra Oturmadı 1,2 Saat Boyunca Yumurta Buz Gibi Oldu O Yumurtadan Yavru Çıkarmı?

Cevaplarınızı Bekliyorum...Şimdiden Teşekkürler...

Yumurtaların ılık oldugunu söylüyosun.Bu normal bnce ben hiç ateş gibi yumurta görmedm hep ılık olur benim bildiğim.Yavru çıkmazsada yapıcak bişey yok.Birde sıcaklığına bakıcam diye sürekli eline alma yumurtayı...

Ateş Gibi Değiğim Lafın Gelişi.Yinede Teşekkürler Kardeşim.

Selamlar,

İlk yumurtaya hemen oturmaz ikinci yumurtadan sonra kuluçkaya yatar güvercin, sende yavruların çıkış tarihini hesaplarken ikinci yumurta çıkış tarihini baz alarak 17-18 gün hesaplayacaksın. Bu dişinin ilk yumurtası ise boş çıkabilir bu normaldir. Yada biri döllenmiştir. Bundan sonra ılık mı? sıcak mı? diye bakmak için yumurtları eline almasan güvercinlerin çok mutlu olacaktır.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Geri