Yumurtanın Birine Yatmıyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan e.f.s.i_texas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Fatih BULUÇ
Meslek
ticaret
İlgi Alanı
Kuşlar
herkese merhaba benim sallabaş beyaz kelebek bir dişim var bugüne kadar 5-6 kez yumurtladı fakat bakamayacğı endişesiyle yumurtları bakıcılara sürmüştüm [(erkekte sorun yok)]fakat bu kez sürmedim ve çok ilginç birşey dikkatimi çekti yumurtların birine yatmamış dışarı atmış yani tekrar altına koydum ve tekrar onu dışarı attı birkaç kez daha koydum tekrar aynı yumurtayı dışarı attı benim sorum şu :kuş iki yavruya bakamayacağını bildiği için mi dışarı atıyo (eğer öyleyse gerçekten muazzam bir içgüdü var bu kuşlarda)

Re: çok ilginç

Kuşlarda bazen bizim istemediğimiz problemler oluyor.Onlar için bu gayet normal sanırım.Bende de bir cift kuş var, 2 tane yumurtası var, yuvalıkta aynı anda, dişi bir yumurtaya yatıyor, erkek öteki yumurtaya, ikiside devamlı yatıyor yani.

Selamlar,

Kuş beyinli derler ama bakın salmonnela mikrobu taşıyan bir güvercin sizi uyarıyor yumurtalarımı at kullanma benim yumurtalarımdan çıkan yavrular da salmonnela mikroplu yavrular doğacaklar ve salmanda devamlı bu illet hastalık taşıyan bir sürü güvercin olacak diyor size ...?????

arkadaşım güvercinin uyarısını dikkate al istersen..

Saygılarımla,

Aykut KARABULUT

aykutk' Alıntı:
Selamlar,

Kuş beyinli derler ama bakın salmonnela mikrobu taşıyan bir güvercin sizi uyarıyor yumurtalarımı at kullanma benim yumurtalarımdan çıkan yavrular da salmonnela mikroplu yavrular doğacaklar ve salmanda devamlı bu illet hastalık taşıyan bir sürü güvercin olacak diyor size ...?????

arkadaşım güvercinin uyarısını dikkate al istersen..

Saygılarımla,

Aykut KARABULUT

abi eyvallah da bu kesin bişey değil ki zaten o dışarı attığı yumurtayı aldım birine yatıyolar

merhaba aykut abının dedine katılıyorum saglıklı nesiller saglıklı kuşlardan gelır aynı şey benim başıma geldi yavrudada eserlik oluştu kesinlile böyle kuşları yavru amaçlı kümeste durdurmamak lazım saygılar.

arkadaşlar nerden konü açaçığımı bülamadım büraya yazim dedimm bi sorüm olacak 3 çift küşüm var içlerinden 1 i yümürtlamış ama hangi küşün yümürtladığını bilmiorüm çünkü yümürtalarla hiç bir küş ilgilenmiyorr ama sadece şünü denedim kümeste saman var sadece samanları yümürtların üzerine örtüolar acaba yavrü alabilecekmiyim tşk ederim

güsel bi knou ben bile bilgilendim sağol arkadaşım nese en son sordun soruya cewap wereyim merak etme kuşlar yatar
KUBİLAY saygılarımla.......

tşk ederim ama mesajını yeni oküdüm bü arada dier küşlarımda yümürtladı hatta yavrülar çıktı ama 6 yümürta birden heba ettimm yavrülar da öldüü ama napalım hayırlısıı:(:(:(:(:(

slm arkadaşlar benim şekeri kanat bango var bir cift yumurtladı iki tane ama ne anne ne baba üstüne yatmıyor yumurtayla ilgilenmiyorlaryumurtalar kaç günde bozulur bir çiftte kırmızı kanat bango var buda yumurtladı önce tekine yatıyordu şidi ikisine yatıyor bu şekeri kanatlar 4-5 gün oldu ama yatmıyor yatarmı yoksa bu yumurtalar bozukmu anlayamadım tşk ederim şimdiden

Geri