Yumurtanın Boş Kalması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdalmagic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

erdalmagic

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Erdal Saruhan
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar Bugün yumurta aldım.Bir sorum olacak ben kuslarımı cıkarıp dısarda yemliyorum.Haliyle kus yumurtadan kalkıp hem ucuyor hem gelip yemini yiyor.Bu sürede yumurtanın boş kalmasında bir sorun olurmu yoksa kalkıp bir 15 - 20 dk dısarda takılsa olurmu ?

kuş yem yeyip tekrar yumurtaya gidiyorsa yani 5 ila 10 dakika arası sorun olmaz ama yumurtada yatan kuşu alıp uçurursan 15 dakika ve 20 dakika yatmassa özelliklede kışın içindeki yavrular ölür. bence

Aynen katılılıyorum yumurtadaki yavru 5 dk dan sonra soğuk kalır haliyle soğuktan içinde ölür yumurtada hiç çatlamaz. MEsela bugün yumurtadan yavrularum çıktı benım annesi babası yemını yıyıp 5 dk dolmadan hemen geri gidip yatıyodu suan yavrular sağlıklı.

selam ilk zaman ne kadardır hiç hesaplamadım ama yumurta tuttuktan sonra aradan bir saat bile geçse bir şey olmaz. kümesin kapısı acık yemlerseniz eğer kuş biraz zaman geçtikten sonra otamatik yumurtaya döner döndüğünde yatmasına izin verin saati gelmiş demektir. ama hiç kaç dakika hesaplamadım.

yumurtada yatan kuş kaldırılıp uçurulmaz ama kendi kalkıyosa izin verilmemeli en fazla 10 dakika oda güzel havada.

Arkadaşlar bnm kuşum kelebek kuş 17 gün dür bir erkeği bir dişisi yatıyordu yumurtaya vede dün 17. gününde sabah kalktı kuş akşam üstüne kdr inmedi 8 saat yumurtalar boş kaldı ama yumurtalar sıcaktı vede güneş vuruyordu . kümese soktukdan sonra yine yumurtaya yattı sizce bir şey olomuşmudur yumurtalara ?

Geri