yumurtanın kabuğu oluşmuyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan şığın torunu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
özcan ışık
Meslek
oto elektrik
İlgi Alanı
arkadaşlar birçift yeni aldığım adanalarım ikidir yumurtluyorlar yumurtanın kabuğu oluşmuyor yardımcı olabilirmisiniz ne yapmam gerekiyor saygılar

abicim dişi kuşda mineral eksikliği vardır. Mineral taşı var kum gibi beyaz renkli bişey 3-4 lira bişey ondan al yesin biraz veya ne biliyim mangal kömürü olur, toprak yesin bira yani kuşa sadece yem yetmiyo miral alabilmesi için değişik bişeyler yemesi gerekiyor...

SİNAN ÖZTEKİN

hiç canını sık ma eve aldığını yumurtaların kabuklarını al bir gün güneste kurut ertesi gün kümes yada onun önünde temiz biyerde al parçala iyice küçült. çiğne ayağınla iyice kuşlar yicek zaten onların ufaklarını hep ver öyle ver oldukça çok iyi gelir tabi minarel taşıda kullan 2 tl bişey onlarda. geçmiş olsun.. :tamam:

ya kuşlar yeni yavru ekesidir yada kuşlarda vitamin eksikliği vardır sönmüş kirecin üzerine tuz dökerek ver kesinlikle faydasını göreceksin...

arkadaşım sana şunu söliyim ben kümese kireç atmıştım bit pire vs için.kireç kuruyunca aynı yumurta kabugu gibi oluyor.onlardan zaten yiyolar sürekli yemeselerde ben tanık oldum yediklerine özelliklede dişiler yiyor.bunun etkisi baya oluyor.benden sölemesi.ama başka teknikler varmı bilemiyorum.
saygılar
TAKLACI 35

Bence "depomin" kullan.Bende de aynı sorun vardı kullandım faydasını gÖrdüm.Yavrular için de iyi.5 litre suya 1 kapak Depomin :)

Geri