ank.kuşcu
Üye
- Ad Soyad
- eren yıldırım
- Meslek
- öğrenci
- İlgi Alanı
- Kediler
dişi şuanda kömürlükte yumurtada kümesi bitirdik yumurtayı kümese koysam dişi yatarmı tekrar ??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TempesTs' Alıntı:Ben kümes iç ortamini çok degiştirdim, asla yatmama gibi bir sorun yasamadim. A noktasindan aldigim follugu B noktasina koydum, yine yattilar. Yumurtalar alininca kuslar yumurtayi arar. Alip kusu yumurtanin oldugu folluga koyarim, yatarlar.
tengelli' Alıntı:TempesTs' Alıntı:Ben kümes iç ortamini çok degiştirdim, asla yatmama gibi bir sorun yasamadim. A noktasindan aldigim follugu B noktasina koydum, yine yattilar. Yumurtalar alininca kuslar yumurtayi arar. Alip kusu yumurtanin oldugu folluga koyarim, yatarlar.
selamlar yumurta kuşun olduğu folluğa koyulurda yumurtanın olduğu folluga kuş koyulma olayı ilginç geldi.
TempesTs' Alıntı:tengelli' Alıntı:TempesTs' Alıntı:Ben kümes iç ortamini çok degiştirdim, asla yatmama gibi bir sorun yasamadim. A noktasindan aldigim follugu B noktasina koydum, yine yattilar. Yumurtalar alininca kuslar yumurtayi arar. Alip kusu yumurtanin oldugu folluga koyarim, yatarlar.
selamlar yumurta kuşun olduğu folluğa koyulurda yumurtanın olduğu folluga kuş koyulma olayı ilginç geldi.
Selam,
Deneyin isterseniz. Yumurtlayan kusun yumurtasini baska bir folluga koyun, üzerine de kusu koyun. Ben bircok kez yaptim, hicbir sorun yasamadim. Daha önce hic yapmadi iseniz ilk olarak alttan alip, üste koyarak baslayabilirsiniz. Tabii o folluk bos olsun. Yani öteki kuslar tarafindan tutulmamis olsun.
ank.kuşcu' Alıntı:dişi şuanda kömürlükte yumurtada kümesi bitirdik yumurtayı kümese koysam dişi yatarmı tekrar ??
kavacık' Alıntı:arkadaşım sıkma canını yuva değişmediği sürece bi sıkıntı yaratmaz yani deiştir yatarrr