Yumurtası varken uçuruyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lordmozard61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan kondi
Meslek
güvercinci
İlgi Alanı
Kediler
Abiler ben bitane abimden arap aldım soyunu bildiğim kuş nefesi açık kuşu sökemeden eş kapıp yumurtladı bende yumurtasını kırmak istemedi eşi yumurtaya yatınca uçuruyorum yarım saat falan uçup yavaş yavaş sökülüyo sıkıntı olurmu yumurta için ?

Canım kardeşim bir kuş dişi veya erkek fark etmez değişe değişe yumurtaya yatarlar hiç fark etmez uçurmak istediğin hangisi ise onu uçur öteki yatar bu arada sende zevkini yapmış olursun yanlız hırs yapıp tekrar tekrar kalmaz isen iyi yaparsın çünkü yumurtalı kuşun aşırı efor sarf etmemesi daha uygun olur selamlar.

gencoahmet' Alıntı:
Canım kardeşim bir kuş dişi veya erkek fark etmez değişe değişe yumurtaya yatarlar hiç fark etmez uçurmak istediğin hangisi ise onu uçur öteki yatar bu arada sende zevkini yapmış olursun yanlız hırs yapıp tekrar tekrar kalmaz isen iyi yaparsın çünkü yumurtalı kuşun aşırı efor sarf etmemesi daha uygun olur selamlar.

abi ben normalde uçurmıcaktım zaten bugn kuşları kaldırdım baktım oda kendi kalktı kuşlarla uçtu baya kuşun heveside var uçmak için bayada geliştirmiş kendini 1 aya kadar inşallah tam istediğim performansı sergileyecek bu takım yavrularıda alıp eşinden ayrımayı düşünüyorum belki sonradan yatırırım

Geri