yumurtasıu olan kuşu uçurmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gecko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

gecko

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan adak
Meslek
kasiyer
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar yumurtası olan kuşu uçurmak dogru mudur ..

veya yumurtaya o dönem düşkünoldugu için performansta bi düşüklük olurmu

Yumurtlamadan önce iki gün ve yumurtladıktan sonraki iki gün uçurmak doğru olmaz. Onun dışında yumurta üzerinden kaldırıp uçurmak haricinde bir sorun olmaz. Normal uçuşunu sergiler.(Taklacılar için) :kitap:

hocama katılıyorum. kuş kendi çıkar uçar o yumurtayı hesaplar.ama sen kaldırıp uçurmaya zorlama.

kus için sorun degil ama eğer kusun altında yavrusu ve ya yumurtası varken uçar ve kaçarsa işte bu büyük bir sorun...

bazı kuşlar yumartaya yattığı zaman ki oyun şekli dahaa ii olur bazılaraıda tam tersi oyun bırakanlara şahit oldum (:

Bende ise takla atmayan yeni yavru kızmam yumurtladıktan sonra takla atmaya başladı daha çok oyun söktü yani:)

yorumu yok=)

selam değerli dostlar..yumurta yapacak dişilerinizi yormayın derim.yani yumurtlamadan önce iki gün demek o kuşun yumurtlayacağı günü bilmekle alakalıdır bu da zor..bel bükmesi bazen gün olarak bizi aldatır,çatı kontrolüde tavsiye edeceğim bişey değildir..yumurtlamadan önce erkek kuş tan zaten bence tabii bu okadar randıman beklemeyin ensede olacağı için sürekli in mek isteyecektir..yumurtada yatarken kuş uçar sıkın tın olmaz ama yumurtada yatan kuşu kaldırıp uçurmayın elle yuvadan alınan kuş sersem gibi uyku halinde olacaktır..şunu bilin ki dostlarım kuşlarınızın en güzel uçacağı zaman yavruya maya kusmayı bırakıp yem kusmaya başladığı zaman dır..kuş rahatlar hafifler ve hiç bir mazereti olmaz..mayalı kuşu havaya erkek yada dişi salmayın takla esnasın da mayayı döker saçar..
işte arkadaşlar maya bitimin den yada yavrudan sonra kuşlanızda performans artışı olacaktır sebebide kuşun kendini tamamlamasıdır ,hafiflemesidir..eskiler kuşu yavru ve yumurtadan sonra görelim derler unutmayın saygılarımla..

Ali Hakan abim hoş geldin sefalar getirdin.Çok değerli tecrubeni ve bilgilerini bilerle paylaştığın için çok teşekkürler.

hoşbulduk değerli dostum..bilgi ve tecrübe paylaşıldıkça büyür otorite kisvesin de değiliz ama gördüğümüz ve bildiğimiz şeyleri aktarmak kadar zevk aldığımız bir olayda yoktur..aranıza kabul ettiğiniz için ben teşekkür ederim..saygılar

kuşun altında yumurta varken bn onları pek salmam kümeste dursunlar hesabı tutarım ama saldığımda bazen kaçabiliyor şans eseri çok tedirgin oluyorum saldığımda o yüzden salmamak en iyisi yemini koyun bırakın yoksa siz beslemek zorunda kalmayın

http://www.pikniktube.com/video.asp?Vid ... 97e6641b12

Ekli dosyalar

• DSC00466.webp
    DSC00466.webp
    426.8 KB · Görüntüleme: 815
Geri