Yumurtaya dokundum birşey olurmu ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tr-Pasha61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

Tr-Pasha61

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hasan ÇAKICI
Meslek
Otomotiv
İlgi Alanı
Kediler
1 saat önce kümesi kapattım kusları koydum.Sarı simit öntepem iyice kabarıp follukta duruyodu.Yumurtluycagını anladım.Normalde folluk olarak limon kasası kullanıyorum ama arada boşluk kalıyo bıraz oralarıda ust ve altına tahta koyarak folluk yapmıstım.O kucuk follukta duruyodu o çift.Plastik yumurtalık tam sıgıyo yani boyutunu ordan anlayın.Yumruta tahtada olmasın diye sarı yı ve eşini dışarı cıkartıp yumurtayı plastik yumurtalıga koydum.Tabi eski folluklarının ustune koydum plastik yumurtalıgı.Sonra kusları iceri bıraktım.Sarı direk yumurtasına cıktı 2. yumurtaya kadar yatmıyo dıye bılıyorum ama bişey olurmu ?

eğer kuşların yumurtayı ellediğini görmedilerse bişe olmaz.2. yumurtaya kadar yatıyo demişsin. al o yumurtayı diğerinin dibine koy sorunun cözülür.ama fazla elleme yumurtaları koy bırak.inş yardımcı olmusumdur.teşekkürler...

zafer195' Alıntı:
eğer kuşların yumurtayı ellediğini görmedilerse bişe olmaz.2. yumurtaya kadar yatıyo demişsin. al o yumurtayı diğerinin dibine koy sorunun cözülür.ama fazla elleme yumurtaları koy bırak.inş yardımcı olmusumdur.teşekkürler...
2. yumurtaya kadar derken. Yani 2. yumurtayı yumurtlayınca yatmaya baslıyo dıye bılıyorum.Kuslar görmedler yumurtaya dokundugumu. Sorun olmaz dimi ?

pardon ben yanlıs anlamısım.senin ellediklerini görmedilerse bişe olmaz.

Yatmaz..

isterse kuşlar yumurtayı ellediğini gorsun istersen gormesin yatarlar merak etmee...

Saolun :) 2. yumurtayıda yumurtladı ve suanda yatıyorlar.Sabuni çiftide aynı gun yumurtlamıştı 2. yumurtayı beklıyodum az once bi baktım yumurta kırılmış erkekte hızlı hızlı bogazını kabartıp duruyor :S Ne yapıyım ? 2. sini yumurtlayıp yatarlarmı acaba :(

Geri