Yumurtaya kovalama?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mysterio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

mysterio

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
uğur YASSI
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Arkadaşlar ben bir çift kuşumu eş yaptım ve 1 hafta boyunca sürekli çiftleştiler yani binme denilen olay gerçekleşti.Daha sonra kuşlar kümese attığım süpürge çöplarini toplayıp güzelce yuvalarını yaptılar.İlk günlerde dişi ve erkek follukta beraber yatıyolardı ama bikaç gündür erkek folluğa hiç girmiyo ya üstünda yada önünde yatıyo ve diğer dişilere kur yapmaya çalışıyo kendi dişisi folluktan çıkınca dişiyi hemen folluğa kovalıyo,dişiyi folluktan çıkartmıyo ama kendisi folluğa girmiyo .Forumda sürekli duyduğum yumurtaya kovalama olayı bumu oluyo yani öyleyse kuş 1-2 hafta içinde yumurtlayacak anlamınamı geliyo?Yoksa yumurtaya kovalama çiftleşme olmadan öncemi gerçekleşen bir durum lütfen biri aydınlatırsa sevinirim.Teşekkürler

Sanırım dişi kuşun kısır değilse eğer yakında ymurtlar 4-5 güne yumurtlar...

selamunaleykum
bahsetigin olaya enseye dusmusler diyoruz bu normal birsey erkek kizmis disi yumurtlayasiya kadar boyle devam edrerler
saygilarla ferhat

Arkadaşlar dün itibariyle ilk yumurtayı almış bulunuyorum inşallah bugün yarın öbürünüde yumurtlar,çok sevinçliyim bu benim ilk yumurta tecrübem,inşallah yavruları sağlıklı bir şekilde büyütmekte nasip olur.Bu yumurta sürecinde forumdan çok fazla bilgi edindim değerli üyelere ve bu forumda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.teşekkürler kuşcular org.

Arkadaşlar ikinci yumurtayıda bu gün almış bulunmaktayım.Benim ilk yumurtalarım olduğu için galiba yumurtalar bana çok küçük geldi güvercin yumurtalarının boyutları hakkında bilgi verirmisiniz acaba?

Selamlar,eğer dişin genç ise ve ilk yumurtası ise normal boyuttan biraz farklı yani ufak olabilir.
Sevgilerle hoşçakal..

arkadasım bu kadar üstüne düşme nazar degdirisin bunlar zaten sıradan şeyler

Geri