Yumurtaya yatmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan crazy_orhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
orhan bulut
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
selamun aleyküm arkadaşlar
dün takka perçem kuşum yumurtladı saat 21 gibi daha yumurtaya yatmıyor havalarda 5-6 derece yumurtaya bişey olurmu acaba :? :?

1. yi yumurtladıktan sonra yatmaya bilir ama 2 .de yumurtlayıp yatmaması ilginç kümesinde fare olabilir yerinden oynamışmıydı yumurtalar?

SELAM
kuşun ilk yumurtasını yapmışsa kuşun yatmamasında herhangi bi durum sözkonusu değil
ikinci yumurtasını yapınca kuşun yumurtaya yatar merak etme
saygılar

yerinden oynamamıştı ama nbenim salma iki kapıı kapının birinin yanına yumurtlamış bende yemlemek için kapıyı açınca yere düşeceti elimle biraz ieri yittim yani yeri yine aynı 3-4 cm ittim yumurtayı o kapıyıda ipta ettim yavrular büyüyene adar diğer kapıdan idare ederim

crazy_orhan' Alıntı:
yerinden oynamamıştı ama nbenim salma iki kapıı kapının birinin yanına yumurtlamış bende yemlemek için kapıyı açınca yere düşeceti elimle biraz ieri yittim yani yeri yine aynı 3-4 cm ittim yumurtayı o kapıyıda ipta ettim yavrular büyüyene adar diğer kapıdan idare ederim

o zaman bi sorun olmaz yarın yatacaktır yumurtaya

kuş yumurtaya yatmadı bende yumurtayı tek yumurtlayan başka kuşun altına verdim 7 martta yavru çıtı buda resmi

maş. abi zaten öle bi şey oldumu sür bakıcıların altına öd.
KUBİLAY saygılarımla......

çok iyi düşünmüşsünüz inşallah güzel bi kuş olur o yavrunuz

kuş 23 günlük oldu kara çakmaklıya çok benziyor alttaki resim 1 hafta önce çektim

Geri