yumurtayı altından alsam ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hypnotize_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 851

hypnotize_

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
SeRDaR
Meslek
*?*
İlgi Alanı
Kediler
Selam arkadaşlar benim çift mardin 1nci yumurtaları cıktı yavrular büyüdü 24 günlük olunca 2nciye birdaha yurtladılar bu yavurlarda büyüdü tesadüfmü bilmem :slm: yine 24 günsonunda bir daha yumurtladılar 1 haftaoldu bu yumurtaların bu sefer cıkmasını istemiyorum biraz dinlensin kuşlar ve ucurmak istiyorum kuşları neyapmalıyım yumurtaları alayımmı altlarından kuşlarda etkisi ne olur sizce ne yapmalıyım ustalar
TEŞEKKÜRLER

hypnotize_' Alıntı:
Selam arkadaşlar benim çift mardin 1nci yumurtaları cıktı yavrular büyüdü 24 günlük olunca 2nciye birdaha yurtladılar bu yavurlarda büyüdü tesadüfmü bilmem :slm: yine 24 günsonunda bir daha yumurtladılar 1 haftaoldu bu yumurtaların bu sefer cıkmasını istemiyorum biraz dinlensin kuşlar ve ucurmak istiyorum kuşları neyapmalıyım yumurtaları alayımmı altlarından kuşlarda etkisi ne olur sizce ne yapmalıyım ustalar
TEŞEKKÜRLER
Eğer yatalı 1 hafta olduysa yumurtalar oluşmaya başlamıştır.

berkaya katılıyorum yumurtalar olusmaya baslamıstır. eger baska bi bakıcı kusun varsa altına sür yumurtaları ama kusların yavru verme konusunda masallah verimli yine yumurta yaparlar diye düşünüyorum

kuşları dinlendirmek istiyorsan, ki yanlış bir sezon seçiyorsun, çünkü bahar ve yaz ayları yavru alma ayları kış ayları dinlendirme aylarıdır, sen en verimli yavruların alınacağı zamanda bunu yaparsan hata yapmış olursun.

yine de hayır ben dinlendireceğim diyorsan, bakıcıların varsa onların altından aldığın yumurtaları bakıcıların altına sür, bu kuşların altına da 2 tane sahte yumurta sür, bir süre sonra yumurtalardan bir şey çıkmayacağını anlayıp kendileri yatmamaya başlarlar. Yumurtaları alıp altlarına bir şey koymazsan, ya yumurtaya küserler veya tekrar yumurta yapmak için yuva kızdırmaya başlarlar.

Yaz gelene kadar yavru almaya bak yazın ucur.

Geri